Rosa López

Rosa López plora la mort que l'ha deixat totalment enfonsada

La cantant ha fet una emotiva publicació

Rosa López no passa per la seva millor època. La cantant està tenint uns mesos complicats, si més no de cara a la premsa. A tota la polèmica de la seva suposada mala relació amb Chenoa, se suma ara una pèrdua molt dura.

L'artista acaba de perdre un ésser molt estimat per a ella. L'ha acompanyat en els millors i en els pitjors moments de la seva vida durant els darrers anys. Sens dubte, és una pèrdua que la deu haver deixat trista i desolada.

Aquest comiat suposa un cop dur per a Rosa, que no està tenint, últimament, el seu millor moment amb la premsa, com hem dit. No para d'aparèixer als mitjans i aquests escampen la possible mala relació que té amb la seva companya, Chenoa.

Per si no n'hi hagués prou, aquesta nou revés que acaba de patir segur que l'ha deixat totalment enfonsada.

Chenoa amb Rosa López
Rosa López i Chenoa no passen pel seu millor moment. | Europa Press

Rosa diu adeu a la seva gosseta Lola

I és que Rosa López ha de fer front a la pèrdua d'una companya molt estimada, la seva gosseta, Lola. Ella mateixa ha estat qui ho ha anunciat a través del seu compte d'Instagram. Ho ha fet trencada de dolor i amb un emotiu missatge, perquè per a ella la Lola significava molt.

«La meva petita, la meva llum. Et trobo tant a faltar», començava dient la granadina en un missatge que han pogut llegir tots els seus seguidors.

Imatge de Rosa López.
Rosa López ha obert el seu cor | Atresmedia

Rosa López ha recordat també «la seva bonica ànima» i «el suau tacte dels seus cabells». La seva gosseta, Lola, havia estat molts anys al seu costat, i sempre quedarà a la seva memòria, tal com ella s'ha encarregat de deixar clar.

Eren l'una per a l'altra, i amb aquest missatge bonic, Rosa ha volgut agrair a la seva gosseta que hagi estat al seu costat durant tants anys.

 

Trista pels seus últims moments

Tot i això, sembla que hi ha una espina que se li quedarà clavada a la cantant durant un temps. Tal com ha confirmat al final del seu missatge, no es va poder acomiadar de la gossa.

«Sento tant no haver-te acompanyat en el teu viatge, ni haver-te agafat les teves potetes i abraçat. T'estimo, Lola», ha sentenciat la cantant. No sabem què és el que li va passar a Lola, ni com van ser les seves últimes hores, però sembla que a Rosa López li hauria agradat que hagués estat diferent.

L'andalusa va estar dissabte passat al programa 'La gran confusión'
Rosa López se n'ha acomiadat | LA 1

Sens dubte, la pèrdua d'una mascota és un cop d'una magnitud considerable. Rosa López ho ha sentit a la seva pròpia pell, i segur que està passant per moments delicats. «Et trobaré a faltar» deia al text de comiat.

Ara toca aixecar-se i mirar endavant, però no serà fàcil. Tal com diu la cantant, el millor remei és «no pensar en la seva partida». Però, cada racó de la sala d'estar i de la cuina són un record de Lola, la seva gosseta.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp