Fayna Bethencourt

Fayna Bethencourt sap on s'amaga 'El Yoyas' i ho destapa tot

Fayna clava el cop definitiu a la seva exparella

Fayna Bethencourt, famosa exconcursant de la primera edició de Gran Hermano, es referia els últims dies a la situació que li ha sobrevingut. I tot després que el seu ex, 'El Yoyas', condemnat a sis anys de presó per maltractament habitual a la canària i als seus fills, faci tres setmanes que sigui pròfug de la Justícia.

Fayna, tot i haver passat uns dies realment durs, s'ha tranquil·litzat. Sobretot, després que la policia hagi estrenyit el setge del parador del català.

I és que aquest podria amagar-se bé a la casa familiar que té el seu pare a la província de Barcelona o a les proximitats de la mateixa. Fa uns dies, a Carlos Navarro se'l veia en un bar a la localitat de Sant Vicenç de Calders (Tarragona).

Fayna Bethencourt revela la realitat del seu parador

Fayna, que resideix a Las Palmas amb els seus fills, explotava fa dies al canal de YouTube A la que salta.

Aquesta ha reviscut, per desgràcia, tot el que va patir durant els anys que va patir maltractament per part d''El Yoyas'.

Carlos Navarro 'El Yoyas' amb barba
Carlos Navarro ha fet la vida impossible a la seva dona Fayna | LND

Les últimes hores, la canària també ha ofert una exclusiva a la revista Pronto per explicar el seu punt de vista. Així, ha volgut confessar a tots els lectors de la publicació on creu que es troba actualment Carlos Navarro, fugit de la Justícia.

«Aquest home s'està rient de tot el món, és una vergonya. Estem davant un pròfug que segueix humiliant-me i maltractant-me des de la distància”, expressava.

«L'únic que m'alleugeria ara mateix és que el trobin i l'aturin. Que em truquessin per dir-me que l'han descobert i que està en mans de les autoritats. Això és el que jo necessito», revela en aquesta entrevista que donarà molt a parlar.

Les paraules de Fayna que no deixen indiferent ningú

Això sí, Fayna ha estat clara confessant que actualment ja li ha perdut la por a la seva exparella. I ha sorprès en afirmar que sap on es troba aquest amagat. «Sí, jo ho sé, és evident que els agents de l'ordre també ho haurien de saber», ha dit a la revista Pronto.

Un tema sensible per a ella és com estan portant els dos fills adolescents tota aquesta situació, i Fayna confessa el següent.

Fayna i el Yoyas
Fayna coneixeria el parador del pare dels seus fills | LND

«La meva filla compleix 16 anys el mes que ve, i el meu fill en té 13. No són uns nens, i s'assabenten de tot. Han viscut aquell procés de maltractaments, els fa molt de mal, no ho comprenien i, com jo, es pregunten que on és la justícia», ha confessat a cor obert.

«Estava totalment cega, em maltractava i jo no ho veia»

La veritat és que els seus fills saben de sobres «que el seu pare hauria de ser a la presó. És dur reconèixer-ho, però és així, els meus fills em veuen malament, perquè és una situació desagradable, de total incomprensió. I no ho estan passant bé, però intento mantenir-los allunyats d'aquesta situació perquè tinguin una vida normal», ha dit Fayna.

La canària intenta suportar la seva situació actual com bonament pot, sabent que desitja amb totes les forces que aturin d'una vegada per totes la seva ex.

A l'esmentada entrevista per a Pronto, Fayna recorda que mentre va estar amb ell no era realment conscient que era víctima de violència masclista.

«Estava totalment cega, em maltractava i jo no ho veia. És com si no ho reconegués, em costava obrir els ulls a la realitat. Ara penja fins i tot missatges de caràcter sexual que ens enviàvem. És un altre intent d'humiliar-me, de dir mira quina puta és», revela en una entrevista punyent.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp