Primer pla de Makoke.

Makoke té problemes per pagar els regals de Nadal dels seus fills

Makoke està travessant una situació més que complicada

El passat dissabte Makoke va estar al Deluxe aclarint moltes de les incògnites que planen sobre ella, i especialment sobre el seu ritme de vida i el sou que guanya a la televisió.

La veritat és que la col·laboradora de Fiesta no va deixar satisfets els col·laboradors del Deluxe, que li han qüestionat que es faci la víctima. A més, no es refien gaire de les respostes sobre molts dels temes referents al ritme de vida que porta.

Makoke ha parlat fort i clar dels seus ingressos perquè està cansada que s'especuli sobre la seva vida i sobre com guanya diners si gairebé no treballa a la televisió. A més, per si no n'hi hagués prou amb això, Makoke no és una 'influencer' que faci massa campanyes de publicitat a les seves xarxes socials.

Makoke assumeix que té dificultats per comprar els regals dels seus fills

La pregunta del milió no era cap altra que com aconsegueix mantenir aquest elevat ritme de vida. Makoke va admetre al plató que està travessant una situació complicada i Lydia Lozano va ser la primera a respondre-li amb totes les de la llei.

Makoke
La col·laboradora de Telecinco es va sincerar i va aclarir diversos dubtes | GTRES

«Ho dissimules molt bé perquè vius de manera envejable», sentenciava la veterana tertuliana de Sálvame. Per aclarir com es troba actualment la situació econòmica, la model no ha tingut més remei que donar alguna explicació convincent.

Això sí, al principi no volia donar gaires detalls del seu deute amb Hisenda i de com porta aquesta mena de vida tan cridanera.

«Ho tinc tot embargat i faig 'Tetris', i intento viure tan bé com sigui possible». A més, l'ex de Kiko Matamoros enviava un agraïment a aquells amics que li han pagat certs viatges que s'ha permès durant l'últim estiu.

L'ex de Matamoros se sincera quan queden pocs dies pel Nadal

«Agraeixo als meus amics i les meves parelles, gràcies als quals he pogut viatjar. També al meu fill i a la meva filla», ha dit.

D'altra banda, en relació amb aquests diners que li deixen els seus amics, després del dubte que ha provocat a Kiko Hernández el seu estat actual, aquesta ha contestat el següent.

Imatge de Makoke al 'Deluxe'
Makoke al 'Deluxe' dissabte passat | TELECINCO

«La meva situació és complicada, de desemparament, perquè no puc facturar. Faig el que puc. Per això vinc a aquest programa o tinc el desig d'anar a Supervivientes», ha dit al plató. «No robo i, d'acord amb les meves possibilitats,  faig el millor que puc».

Al seu torn, la convidada al Deluxe ha exposat que «no em queixo perquè soc una privilegiada», confessava una mica afligida després de confessar la seva realitat.

Una difícil època que està travessant

Això sí, els problemes de la model faran que aquest Nadal tingui serioses dificultats perquè passi aquestes dates com altres anys. Però, segur que se les arregla per fer els millors regals als seus fills, encara que la seva situació actual no sigui gens senzilla.

Foto de Makoke amb ulleres de sol.
Makoke ho està passant malament i ha hagut d'empenyorar diversos rellotges | EP

A més, sabent que té embargats gairebé tots els sous de televisió, ha explicat que només es queda una mínima quantitat de les seves col·laboracions a Telecinco.

L'explicació que ha donat Makoke al Deluxe és que ha deixat de treballar perquè «aquests diners me'ls embarguen».

Tot i això, també ha aclarit que si finalment guanya el judici, se li tornaran aquests diners que li han anat embargant.

A més, una altra de les respostes que ha donat Makoke no deixava ningú indiferent. Estem parlant dels tres rellotges de luxe que ha empenyorat darrerament l'excol·laboradora de Viva la vida.

La model va assegurar que tenia dos Cartier, que van ser un regal de Kiko Matamoros quan estaven junts, i un altre regal més del pare del seu fill, Javier Tudela. «Per sort, tenia aquests rellotges i els vaig poder empenyorar», sentenciava.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp