Alessandro Lequio a un photocall

Alessandro Lequio rep la notícia més trista d'Ana Obregón en ple Nadal

Alessandro Lequio confirma la garrotada més gran per a la seva ex

Alessandro Lequio assumeix que el Nadal del 2022 de la seva ex i mare del seu fill mort, Aless, estaran més tristos que mai.

Alessandro Lequio és conscient que encara que vulgui sortir del forat, Ana Obregón no s'acaba de recuperar després de veure com, en aquests dos últims anys, veia morir el seu fill i els seus pares.

Han estat tres garrotades enormes en molt poc temps per a l'actriu i biòloga. I encara que sempre vol veure el costat positiu quan s'envolta de persones com Raúl Castillo o Susana Uribarri, el seu representant, sent que no ha tancat aquesta etapa de dol.

Fa uns dies, la presentadora va concedir una entrevista a Hola per explicar com se sent en aquests moments i com afronta un Nadal en què la podrem veure de nou presentant les Campanadas. La televisiva ha deixat clar que el Nadal, que estan a punt de començar, seran els pitjors de la seva vida.

Alessandro Lequio confirma la pitjor notícia sobre la seva ex

Tal com ha dit Obregón, «no tinc on anar i no vull passar la nit de Nadal sola a casa». Així ha estat contundent el missatge d'alarma que ha enviat l'ex d'Alessandro Lecquio.

Imatge d'Alessandro Lequio emocionat a 'El Programa de Ana Rosa'
Alessandro Lequio, emocionat a 'El programa de Ana Rosa' | Mediaset

Per sort, refugiar-se a la feina és el que li ha servit per no caure del tot. A més de continuar amb aquest projecte del llibre que va començar a escriure el seu fill abans de morir, la Fundación Àlex Lequio ja és un fet. És una cosa que l'omple d'orgull i que segur que al seu fill li encanta veure que el seu somni s'ha complert.

Una vegada més, Ana ha tornat a lloar la figura del seu fill mort fa dos anys i mig i ha destacat el generós i la bona persona que era.

A més, aquesta ha destacat una mica emotiu quan el jove era petit i escrivia una carta al Pare Noel. Aquest sempre renunciava als seus regals si un altre nen els necessites més que ell, deia Ana. I confessava quant li agradava al seu fill passar aquestes festes tan assenyalades al costat dels seus amics, cosa que no va deixar de fer fins uns mesos abans de morir.

Alessandro Lequio ja ho sap: «Aniré on no tingui cap record»

En un moment donat, i estirant humor negre, Àlex Lequio deia això a la seva mare quan arribava el Nadal. «Deia que potser al·lucinava i veia de veritat el Pare Noel», confessava la madrilenya a les pàgines d'Hola.

Imatge d'Ana Obregón al funeral del seu pare
Ana Obregón, al funeral del seu pare, Antonio García Fernández | GTRES

El cas és que, de moment, i per desgràcia per a Obregón, no sap quins plans tindrà per a la nit de Nadal, que és a tocar. «Potser aniré a Marbella amb una amiga o algun lloc on no tingui cap record de res, ja ho veurem...».

En un altre ordre de coses, l'ex d'Alessandro Lequio presentava a TVE dijous passat les Campanadas de Fin de Año amb Los Morancos. Està feliç per això i així parlava dels germans Cadaval a Hablando claro de La 1.

«Son persones que et fan riure quan estàs destrossat per dins. Aquestes Campanadas seran com una de les meves pel·lícules favorites, Sonrisas y lagrimas, perquè arribarem tant a l'alegria com a l'emoció. Serà històric», ha dit. emocionada l'actriu.

A més, la madrilenya revelava una mica surrealista sobre les Campanades de TVE que encara han de venir. «La gent no ho sap i fliparà: els meus amics Los Morancos donaran les Campanadas en calçotets vermells».

«Només portaran aquesta 'una cosa vermella', no portaran res més que els calçotets», ha assegurat entre rialles.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp