Primer pla d'Isabel Preysler

Els insults que Isabel Preysler no tolera al sopar de la nit de Nadal

Isabel Preysler no pensa tolerar la situació

Isabel Preysler ha tornat a veure com la seva filla, Tamara Falcó, es col·locava al centre de la polèmica. La vida sentimental de la marquesa de Griñón torna a acaparar tota mena de titulars, després de conèixer-se que el seu cor torna a estar ocupat.

Hugo Arévalo, amic íntim d'Onieva, seria la nova il·lusió de la col·laboradora de televisió. Però sembla que a Íñigo no li ha fet cap gràcia aquesta traïció a la seva amistat. Més aviat al contrari, una sèrie de missatges demolidors amb insults inclosos han sembrat la polèmica entre tots dos.

Els missatges de la discòrdia que Isabel Preysler no vol ni llegir

Tamara Falcó s'ha convertit, sens dubte, en el gran personatge del cor d'aquest any. Quan semblava que la seva vida sentimental no podia donar més titulars, tot apunta que encara ha de parlar molt abans que s'acabi l'any.

Tamara Falcó
La germana d'Isabel Preysler torna a estar al focus de la polèmica per la seva vida amorosa | GTRES

Fa uns dies saltaven totes les alarmes en conèixer-se que el cor de Falcó tornava a estar ocupat per un amic d'Íñigo Onieva.

Va ser la periodista, Leticia Requejo, qui es va encarregar de revelar-ho a través del Programa de Ana Rosa: «Hugo Arévalo és la nova il·lusió de Tamara Falcó, és un empresari, de Madrid i és íntim amic d'Íñigo Onieva», confessava.

Però sembla que aquest affaire no hauria fet gens bé a Onieva, ja que tots dos mantenien una gran amistat. Ara tot apunta que aquesta amistat estaria trencada. Segons s'ha revelat, Íñigo hauria enviat un missatge contundent a la nova il·lusió de Tamara.

Però el més curiós de tot és que ho hauria fet a través d'un grup de WhatsApp el qual hauria abandonat dies abans la filla d'Isabel Preysler. Les paraules d'Onieva cap a Hugo han estat molt contundents i insultants.

«Rata, ets una trepa, em fas fàstic. T'has saltat tots els codis de l'amistat», va escriure Onieva. Aquests missatges van ser vists per tots els participants del grup, i només el cosí d'Íñigo es va atrevir a respondre.

Foto d'Isabel Preysler.
Isabel Preysler vol passar un Nadal tranquil sense polèmiques | GTRES

Per a Isabel Preysler aquestes polèmiques no son plat de bon gust. La socialité sempre ha intentat mantenir-se al marge, i no vol saber-ne res. Els últims mesos, Isabel també s'ha vist esquitxada per les polèmiques i incendiàries declaracions de la seva filla als mitjans.

Ara, els plans de la família son passar aquest Nadal de la millor de les maneres, i allunyada de les controvèrsies. Tot i que amb el clima tan convuls que hi ha, i aquestes insultants paraules d'Íñigo tot apunta que no serà així.

El Nadal d'Isabel Preysler

Falta menys d'una setmana perquè el Nadal donin el tret de sortida, i sembla que Isabel Preysler ja ho té tot llest. Això sí, aquest any serà diferent de la resta. L'anomenada «reina de cors» passarà el Nadal a causa de tots els compromisos que té pendent.

Isabel comentava als mitjans que aquest any seria una mica diferent de l'any passat, i que no les passarien tan junts:«Si no puc estar amb tots per Nadal, estaré immediatament després de Nadal. Perquè és clar, l'any passat les vam passar tots junts i també cal dividir una mica perquè també han d'estar amb les altres famílies», confe

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp 

ssava.