Karmele Marchante

Karmele Marchante ataca Kiko Matamoros sense pietat: «Maltractador»

La periodista ha tornat a carregar contra qui va ser el seu company a 'Sálvame'

Durant anys, Karmele Marchante i Kiko Matamoros van ser companys a 'Sálvame', però, malgrat això, mai van tenir una relació propera o cordial. I bona mostra d'aquesta nul·la relació són les situacions que estan protagonitzant ara a través de xarxes socials i televisió, concretament, s'estan intercanviant indirectes i insults, que ara han tingut un nou episodi. Exactament ha estat la periodista qui en aquest moment ha carregat contra el col·laborador de l'esmentat programa, després de sentir defensar al plató a Antonio David Flores.

Les paraules de Kiko Matamoros donant suport a Antonio David

La sèrie-documental de Rocío Carrasco no està deixant indiferent a ningú pel fet que el seu testimoni ha resultat impactant i punyent. Entre llàgrimes, desesperada i amb proves ha explicat els presumptes maltractaments que va viure per part del seu exmarit (Antonio David Flores). A més, ha relatat els muntatges que aquest ha realitzat, les mentides que ha dit durant vint anys i, fins i tot, la manipulació que ha fet de la seva filla (Rocío Flors). Abans de res, el que s'ha dit i mostrat per aquesta dona, moltes són les persones, anònimes i famoses, que li estan donant tot el seu suport, però, d'altra banda, hi ha qui, malgrat tot, no la creuen com Kiko Matamoros, amic de l'exguàrdia civil.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

I d'aquesta manera ho ha manifestat al plató de 'Sálvame', ja que no dona suport a la versió de Rocío Carrasco i segueix menyscabant el seu testimoni, ressaltant que no ha actuat com a mare amb els seus fills: «Hi ha una cosa que no s'entén absolutament des dels paràmetres d'una persona normal: no s'entén aquest aïllament». A això ha afegit: «Tant de bo, i ho dic amb el cor a la mà, puguem entendre aquesta deixadesa d'aquesta funció de mare en posar-li en mans d'un 'monstre', segons ella, als seus fills i una incomprensió absoluta. I això és molt difícil d'entendre».

Kiko Matamoros fent declaracions davant de les càmeres
Kiko Matamoros dona suport a Antonio David Flores | GTRES


Aquestes paraules de Kiko Matamoros davant les que la seva companya de programa, Laura Fa, ha dit: «És impossible fer entendre alguna cosa a algú que no vol entendre-ho. Tu et tancaràs (…) Em sembla una broma el teu argument».

Karmele Marchante carrega contra Matamoros

La defensa de Matamoros a Antonio David Flores i l'atac a Rocío Carrasco no només ha enfadat als seus companys de 'Sálvame', sinó també ha causat veritable enuig en Karmele Marchante. La periodista, com és habitual en ella en els últims temps, ha fet ús de la xarxa social Twitter per manifestar-ho, escrivint una piulada que ha estat un clar atac cap al col·laborador.

En concret, el missatge diu d'aquesta manera: «Quan un maltractador sentenciat per la justícia defensa en un plató a un altre presumpte es banalitza el maltractament. No hi pot haver maltractadors jutjant el relat de la víctima. En aquest programa les escombraries és per l'audiència i tot s'hi val».

Unes paraules de Marchante que no han passat desapercebudes per als internautes, tant és així que molts li han donat la raó a aquesta a través de comentaris com ara aquests:

  • «Quina raó tens Karmele!».
  • «Increïble el del senyor Matamoros. Parla qui més ha de callar. Se li ha oblidat que no li parla a la seva filla perquè està de part de la seva xicota Marta? Al·lucino».
  • «Tan bé que hem estat sense Matamoros, que fa fàstic perquè ell és igual que el seu amic Antonio David, que va deixar la dona a punt de donar a llum. Si parlés Marian Flores…».

No obstant això, no és menys cert que també altres internautes han defensat la postura de Kiko i fins i tot han retret a Marchante les seves acusacions sobre aquest.

No és el primer atac de la periodista

Aquest missatge, que és una clara al·lusió a qui va ser el seu company a 'Sálvame', no és l'únic que Karmele ha escrit contra ell. Així, en els últims mesos ha carregat contra ell, contra el presentador, Jorge Javier Vázquez, i contra el mateix programa quan l'han esmentat de manera directa o indirecta.

Així, els hi ha al·ludit a les xarxes socials amb comentaris com ara: «En aquest mateix plató hi ha presumptes maltractadors violents amb dones que treballen o hem treballat». Això sense oblidar altres com «El nan psicòpata i el cocaïnòman o deixen de parlar de mi o canto. Dos misògins, maltractadors i egòlatres s'atreveixen a mencionar-me? Quin parell de desgraciats, sols i abandonats».