Lydia Lozano al plató de 'Sálvame'

Lydia Lozano respon a les acusacions de Rocío Carrasco

«He estat mala periodista», confessa la col·laboradora de 'Sálvame' en sentir-se manipulada per Antonio David Flores

Lydia Lozano va esdevenir una de les protagonistes del documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', després que la filla de 'la més gran' afirmés haver-se sentit vilipendiada per la premsa rosa i especialment per alguns dels col·laboradors de televisió. En l'episodi 6 que ahir es va emetre, Rocío Carrasco va seguir desmuntant les mentides que durant 25 anys ha anat explicant Antonio David Flores.

Especialment estremidor va ser el moment narrat per Rocío on va revelar com el seu fill, David, va arribar a casa amb el braç trencat per la meitat després de passar un cap de setmana amb el seu pare, i és que sembla que el nen va caure d'una llitera un divendres i no va ser fins diumenge, quan els nens van tornar amb la seva mare, quan va ser portat a urgències.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Carrasco revela l'estratègia d'Antonio David Flores

Rocío Carrasco ha posat en relleu com el seu exmarit ha anat manipulant a gran part dels periodistes i col·laboradors de televisió per aconseguir el seu objectiu de menyscabar la seva imatge pública i que tothom la veiés com una mala mare. Una estratègia mantinguda durant anys i alimentada pel silenci de Rocío Carrasco que ara s'ha ensorrat amb el seu testimoni.

Segons va relatar la filla de Pedro Carrasco, Antonio David fa servir als periodistes perquè creguin el que ell els explica i aquests ho facin públic, provocant que Rocío acudeixi als tribunals per posar fre a tanta mentida: «Aquest senyor fa servir a una altra persona perquè digui el que ell vol dir i perquè jo judicialment vagi en contra d'aquesta persona».

Segons la seva opinió, encara segueix fent el mateix: «Ho està fent avui amb Kiko Matamoros, Raquel Bollo o Lydia Lozano, l'única via que jo tinc per defensar-me és la legal». El testimoni de Rocío Carrasco està fent que molts periodistes obrin els ulls i que siguin conscients del paper que han jugat i com han ajudat a vendre la imatge de mala mare que durant tants anys l'ha perseguit.

Lydia Lozano reacciona a les paraules de Rocío Carrasco

En el col·loqui que va tenir lloc després de l'emissió de l'episodi 6, Lydia Lozano va prendre la paraula en sentir-se al·ludida per Rocío Carrasco i és que, afectada pel testimoni que acabava de presenciar, refundat amb proves, la col·laboradora de 'Sálvame' va entonar el 'mea culpa'. Lozano va ser durant un temps una de les persones amb les quals Antonio David Flores mantenia contacte i informava sobre algunes qüestions relacionades amb Rocío Carrasco, però des de fa algun temps estan distanciats per altres motius.

«Hem estat enfadats en els últims temps que era la pitjor periodista del món, ja que per ser-ho bé que m'he sentit manipulada i utilitzada. Potser aquí he estat mala periodista», confessava Lydia Lozano. La versió explicada per Antonio David Flores ha fet impacte en molts professionals de la comunicació, però alguns com Lydia Lozano comencen a veure les coses des d'un altre punt de vista: «Jo no puc dir que no em crec això ara, perquè començo a veure certes coses i em sento molt malament».
 


No obstant això, la periodista continua sense entendre el distanciament entre mare i filla, així com segueix creient les llàgrimes i la desesperació de Rocío Flores davant el distanciament de Rocío Carrasco: «Potser és una nena abduïda o manipulada pel seu pare, encara que no m'ho puc creure. Si després és mentida això, callo i em quedo morta».

Tal com van demostrar els informes psicològics realitzats durant la infància de Rocío Flores, la nena feia qualsevol cosa per agradar al seu pare encara que això signifiqués mentir. Una manipulació exercida durant anys que va aconseguir l'objectiu principal d'Antonio David Flores: que els seus fills odiessin a la seva mare.