Muntatge fotogràfic amb una imatge de Rocío Flores i Rocío Carrasco

Rocío Flores parla per fi del que sent per la seva mare, Rocío Carrasco

Belén Esteban ha admès que la jove no té inconvenient a compartir amb els seus cercles pròxims els seus sentiments

Continua la polèmica entre el triangle de Rocío Carrasco, Antonio David Flores i la filla de tots dos, Rocío Flores, després del polèmic i tan esperat documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.

El debat és continu al programa estrella de les tardes emès a Telecinco, 'Sálvame', i és que Belén Esteban no posa en cap moment en dubte les paraules amb què Rocío Flores, la filla, ha deixat clar què sent cap a la seva mare, Rocío Carrasco.

En aquest sentit, la col·laboradora ha destapat una de les confessions més importants que ja fa temps va fer Rocío Flores sobre la seva mare. La veritat és que, en diverses ocasions, s'ha vist la bona relació que manté Belén Esteban amb la jove, Rocío Flores, i amb Olga Moreno.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

És una realitat que, des de l'emissió del documental i les dures declaracions projectades cap a l'exguàrdia civil, Antonio David Flores, Belén sempre ha mostrat el seu suport a la neta de Rocío Jurado, i de la mateixa manera, també s'ha mostrat totalment crítica amb el comportament d'ell cap a la seva exdona, Rocío Carrasco, al llarg de tots els anys de festeig i de matrimoni. 

Així mateix, la col·laboradora ha arribat a dir que se sent molt malament per haver participat en aquest cercle mediàtic posicionant-se des d'un primer moment amb Antonio David, titllant de mala mare Rocío Carrasco, i és ara quan admet que es creu la filla de Rocío Jurado. Així ho ha demostrat, posicionant-se en contra de qui va ser el seu company. En els últims dies, la col·laboradora ha intentat acostar postures entre mare i filla, cosa que, de moment, a jutjar pels fets, resulta molt complicat.

La col·laboradora parla amb Rocío Flores

Esteban ha explicat a 'Sálvame' que Rocío Flores «m'ha dit que estima la seva mare i jo me la crec». Unes declaracions que demostrarien que la col·laboradora ha mantingut una conversa amb Rocío Flores sobre l'actual situació que afronta amb la seva mare després dels difícils testimonis que aquesta ha fet públics.

De la mateixa manera, la pròpia Belén ha admès que Rocío no té cap mena d'inconvenient en compartir amb el seu cercle més proper aquest sentiment que té cap a la seva mare en aquests moments tan complicats. A més, la col·laboradora sap del cert que aquestes respostes de Rocío Flores són certes, perquè «la nena la conec i no em fa un paper».

En diversos programes emesos en aquests dies, la col·laboradora ha fet públic en diverses ocasions, el seu punt de vista sobre la manera en què es troba Rocío Flores davant de tot això.

De moment,  Rocío Flores prefereix mantenir-se al marge, encara que Belén Esteban manté l'esperança que finalment parlaran i que mare i filla s'acabaran retrobant quan tot això acabi i solucionaran les seves picabaralles familiars. Una cosa per la qual encara caldrà esperar, ja que, de moment, queden molts capítols del documental per veure.

En el sisè capítol, Rocío Carrasco ofereix detalls inèdits sobre importants esdeveniments de la seva vida privada que van transcórrer entre gener de 2001 i juny de 2003. La filla de Rocío Jurado parlarà de la mort del seu pare; del procés de la nul·litat del seu matrimoni amb Antonio David Flores; de la custòdia dels seus fills, Rocío i David i la relació que mantenia amb ells; o de les acusacions que s'han abocat contra la seva actual parella, Fidel Albiac.