La periodista María Patiño al plató de 'Sálvame'

María Patiño en vol més i prepara la pròxima cirurgia: li costarà milers d'euros

La col·laboradora no ha tingut problema a explicar-ho davant l'atenta mirada de tots els seus companys

María Patiño va tornar ahir a 'Sálvame' després d'estar uns quants dies sense aparèixer en pantalla. La col·laboradora ha hagut de respondre a una polèmica que fa dies que circula a través dels platós de televisió i és que, el passat cap de setmana, 'Viva la vida' realitzava un reportatge d'investigació en el qual detallaven les operacions de cirurgia estètica a què s'havia sotmès la presentadora al llarg dels anys.

Com ja es va explicar, aquestes operacions superen ja la desena i amb ella també els cinc mil euros que hauria costejat la periodista a canvi de corregir la seva cara per sentir-se molt més segura sobre ella mateixa. Ahir Patiño, lluny de negar aquests retocs, va explicar el motiu pel qual s'ha sotmès a tantes intervencions i la veritat és que les seves explicacions han sorprès diverses persones.

La presentadora va explicar que ho va passar molt malament per un trastorn alimentari que va patir en el passat i que això la va deixar molt tocada. Després, s'ha posat en mans d'un seguit de psicòlegs i que un cop van arribar amb ella a una part molt concreta de la teràpia, li van recomanar que si volia fer-se algun retoc, era el moment ideal de fer-ho. Això va animar a la col·laboradora a fer-se totes aquestes operacions, i que l'han portat a modificar el seu nas, els pòmuls, llavis, les mans i ara més recentment, una 'lipo vaser' que l'ha portat a perfilar el seu abdomen.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Patiño ha explicat que està encantada amb aquesta 'lipo vaser' que es va realitzar en temps rècord, ja que ella mateixa ha explicat que es va intervenir un divendres i que dilluns de la següent setmana ja estava treballant en el programa de les tardes. Aquesta ha detallat que no volia res exagerat i que no volia tampoc la tauleta marcada perquè no li semblava natural. No obstant això, sí que va demanar perfilar els seus oblics i eliminar una mica de maluc, que segons la periodista, estava de més.

Sent realistes, si comparem la cara de la presentadora amb una foto antiga, sembla que no tenen res a veure l'una amb l'altra i qualsevol semblança és pura casualitat. Així tot, l'estrella de 'Socialité' no està contenta amb el seu cos i ja planeja una nova intervenció quirúrgica i que ella mateixa ha revelat que té intenció de realitzar al llarg de l'any vinent.

Ha de preparar 3.000 euros

Després de retocar-se l'abdomen, el nas, el coll, les mans i els pòmuls, ara la tertuliana prepara el seu pròxim ingrés a quiròfan i que la portarà a modificar una altra part del seu cos. Patiño ha admès que el pròxim any vol hidratar els genolls, un titular que podria fer-nos creure que s'aplicarà algun tipus de cremes, però res més lluny de la realitat. La col·laboradora està pensant en un lífting de genolls i que estaria valorat en una quantitat que oscil·la entre els 2.000 i 3.000 euros.

Patiño començarà a veure els resultats passats els vint dies de la intervenció i que s'aniran accentuant amb el pas de les setmanes. No obstant això, aquests resultats només es mantindran si la presentadora té cura la seva dieta i s'assegura que sigui rica en fibra i proteïnes, per tant, això no serà cap mena de problema per a ella, ja que realitza molt esport i que es pot comprovar a través de les seves xarxes socials.

Esperem que la col·laboradora comenci a sentir-se bé amb ella mateixa d'aquí a poc temps perquè les operacions no acabin sent de més i acabin carregant la imatge d'una de les presentadores estrella de Telecinco. No és l'única del programa que ha volgut retocar-se i se sumen a aquesta llista, Kiko Matamoros, Gemma López o Belén Esteban entre molts d'altres que tampoc tenen por a les agulles i al bisturí.