Raquel Sánchez Silva passejant pel carrer molt seriosa

La resposta de Raquel Sánchez Silva en saber-se que el seu ex no va morir sol

La periodista aprofita l'ocasió per fer un nou salt televisiu i accepta un contracte amb aquest canal

Quan s'està a punt de complir vuit anys de la mort de Mario Biondo, marit de Raquel Sánchez Silva, en estranyes circumstàncies, s'ha confirmat que no estava sol el dia que va morir. Mentre totes les mirades cauen en la presentadora, ella segueix sense pronunciar-se i continua en el punt més alt de la seva carrera televisiva.

Avui, segons ha informat 'BLUPER' en primícia, s'ha anunciat que després de viure en primera persona què significa ser concursant després de la seva aplaudida participació en la cinquena edició de 'MASTERCHEF Celebrity', Sánchez Silva repetirà l'experiència en la segona edició de 'El Desafío' que prepara Antena 3.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Raquel Sánchez Silva aterra a Antena 3 com a participant de 'El Desafío'

La veritat és que aquesta serà la primera vegada que la periodista treballi per al grup 'Atresmedia' després d'haver passat per Telemadrid, Canal +, 'Mediaset España', Movistar + i RTVE. D'aquesta manera, Raquel presentaria el 'Telenoticias 2' de Telemadrid durant dos anys per després fer el salt a Canal +, on començaria a fer-se un nom presentant el magazín juvenil 'La hora wiki', on aquest treball li va valer per convertir-se en una de les cares de Cuatro amb programes com a 'Noche Cuatro', 'Supernanny' o 'Pekín Express'.

Després de la fusió de la cadena de Telecinco, Sánchez Silva seria copresentadora de 'Supervivientes', 'GH VIP' i 'Acorralados', a més de presentadora de 'Perdidos en la tribu', 'Expedición imposible' o 'Deja sitio para el postre'. La presentadora extremenya, que acaba d'acomiadar la quarta edició de 'Maestros de la costura' sense saber si RTVE renovarà el format, s'unirà així a la segona edició de 'El Desafío' d'Antena 3.

Així, ho farà amb altres noms ja revelats com el de la col·laboradora de televisió Lorena Castell, la 'influencer' María Pombo, la vedet Bárbara Rey, l'humorista El Monaguillo, el cantant Omar Montes o el torero Jesulín de Ubrique.Els nous participants intentaran recollir el testimoni de Kira Miró, qui va convertir-se en la guanyadora de la primera edició d'aquest 'talent show' produït per '7 i Acción' ('El Hormiguero').

'El Desafío' es tracta d'un programa on l'objectiu és que un grup de famosos s'han d'enfrontar cada setmana per ser el millor en cada joc i, a més, està presentat ni més ni menys que per Roberto Leal, qui es troba acompanyat d'un gran jurat format per rostres molt coneguts del nostre país com són Santiago Segura, Juan del Val i Tamara Falcó. 

En la seva primera temporada, el programa va aconseguir una mitjana de 16,6% de 'share' i 2,4 milions d'espectadors, el qual li va valer per aconseguir la seva renovació. Així doncs, tornaran a aconseguir els mateixos resultats? De moment, el presentador i els membres del jurat han donat el sí a repetir. Això sí, tot i estar en el focus mediàtic per les noves informacions que han sorgit sobre la mort del seu marit, Raquel Sánchez Silva segueix molt tranquil·la amb la seva vida i està agraïda per aquesta nova oportunitat.

Així és el 'talent show' 'El Desafío'

El programa acompanya els seus participants en els entrenaments i està al seu costat quan arribin a la victòria, i fins i tot quan no compleixin amb les expectatives. Aquesta competició no només consisteix a quedar primer, sinó a demostrar la capacitat de superació personal de cada participant i, per això, els millors especialistes i professionals treballaran braç a braç amb els vuit famosos per aconseguir dur-los al límit. I és que cada setmana, set dels concursants de 'El Desafío' entrenen durament per fer front a una prova que requereix un gran esforç físic i mental.

El vuitè concursant, un de diferent cada setmana, s'enfronta a una prova d'apnea, la qual consisteix a què cada 30 segons que aguanti sota l'aigua sumaran 500 euros al premi final de cada gala, el qual va dirigit a una ONG. 'El Desafío' es grava en un plató de televisió de 2.300 metres quadrats en el qual treballa un equip de més de cent persones que compleixen en tot moment el protocol sanitari anti-Covid.