Rocío Flores i la seva parella Manuel Bedmar caminant pel carrer

Manuel Bedmar, nòvio de Rocío Flores, entra en joc contra Rocío Carrasco

Ha enviat un missatge inesperat a les seves xarxes socials

La realitat és que tant la vida com l'entorn de tota la família Flores-Carrasco s'ha vist revolucionada per les confessions que està realitzant Rocío Carrasco a 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. És cert que ni l'altre protagonista d'aquest com és el seu ex, Antonio David Flores, o els seus fills Rocío i David Flores han volgut fer declaracions al respecte, encara que és cert que la filla gran de Rociíto sí que s'ha posicionat d'alguna manera a través de les seves xarxes socials.

I és que és sabut que la jove utilitza de manera constant el seu compte d'Instagram per enviar missatges a la seva mare. Molts d'ells, no sabem si de manera indirecta per fer mal a Rocío Carrasco, demostrant que està molt unida a l'actual parella del seu pare, Olga Moreno, a qui considera una autèntica segona mare.

No obstant això, la dona d'Antonio David Flores es troba a pocs dies abans de començar el qual possiblement és un dels majors reptes de la seva vida perquè, encara que semblin unes vacances idíl·liques en un paradís, prendre la decisió de participar en un 'reality' com 'Supervivientes' no és gens fàcil. I tot pel fet que les condicions amb què es troben els participants són molt més dures que la d'altres programes de convivència i, com és lògic, tot pot generar certa sensació de temor o preocupació quan s'està a punt de començar un repte com aquest.

Precisament això és el que sembla estar vivint en les últimes hores Olga Moreno, ja que són diversos els col·laboradors de Telecinco que han explicat que està vivint les últimes hores abans de viatjar a Hondures angoixada per com afrontar la seva família tot el que està dient Rocío Carrasco en el seu documental. «La por real d'Olga és que la seva família no estigui com ella ho va deixar. Que a través dels episodis del documental aquesta unió que ella va deixar aquí ja no existeixi. És conscient que això pot dinamitar moltes coses», explicava Gemma López.

Però, malgrat aquesta angoixa, la realitat és que Olga Moreno compta amb el suport de tot aquest entorn, que no hi ha dubte en mostrar-se molt afectuosos amb ella. I un dels que no ha dubtat a enviar-li un missatge a molt poques hores que comenci el concurs de supervivència de Telecinco ha estat Manuel Bedmar, el xicot de Rocío Flores.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Les sorprenents paraules de Manuel Bedmar a Olga Moreno

El jove ha utilitzat les seves xarxes socials per a trencar el seu silenci amb unes paraules que no hi ha dubte hauran agradat molt a Olga Moreno, però no tant a Rocío Carrasco. Unes paraules que potser aprofundeixen encara més la quasi nul·la relació entre Rocío Flores i la seva mare.

D'aquesta manera, Manuel Bedmar penjava fa unes hores una publicació en el seu Instagram, concretament un 'stories' enllaçant un vídeo d'Olga Moreno on parlava sobre 'Supervivientes'. I aquest no dubtava a llançar un missatge que li posiciona clarament en el conflicte entre les dues parts: «T'estimo amb bogeria sogra meva».

Stories de Manuel Bedmar sobre Olga Moreno
Manuel Bedmar diu 'sogra' a Olga Moreno en el seu Instagram | Instagram (@ manuelbedmar14)

Trenca el paper discret que havia mantingut fins ara

Amb aquest gest, Manuel Bedmar sembla posicionar-se en el conflicte familiar que viu la seva parella i, malgrat que en els quatre anys de relació amb Rocío Flores, sempre s'havia mantingut fora de tota polèmica sobre la relació de la seva noia amb la seva mare.

Així tot, poden semblar unes simples paraules d'afecte, però realment diuen molt més de la real situació entre Rocío Flores i Rocío Carrasco. I és que, el fet que la parella de la jove assumeixi que la seva sogra és Olga Moreno, deixa clar que pràcticament no coneix Rocío Carrasco i que la relació mare-filla és gairebé inexistent.