Andrea Janeiro passejant durant el seu 18è aniversari a Madrid (20 juliol 2017)

«Fastigosa»: Andrea Janeiro, preocupada pels atacs a la seva mare Belén Esteban

La col·laboradora de 'Sálvame' rep constantment missatges insultants a les xarxes socials

La jove Andrea Janeiro, filla de Jesulín de Ubrique i Belén Esteban, no guanya per a disgustos. I és que, si fa uns dies rebia un 'zasca' per part de la seva germana (Julia), avui es troba preocupada per la seva mare.

La col·laboradora de 'Sálvame', com ella mateixa ha explicat al programa, no deixa de rebre atacs i insults a les seves xarxes socials, ja que qualsevol publicació que fa es converteix en l'objectiu de molts internautes que carreguen contra ella. Encara que és una situació que a la mateixa afectada no li importa, d'altra banda a la seva filla no li agrada en absolut.

Els atacs en xarxes socials a Belén Esteban

En el citat espai de Telecinco s'ha donat a conèixer que la xicota de Kiko Matamoros, Marta López, ha pres una decisió. En concret, ha decidit bloquejar a les seves xarxes socials als que carreguen contra ella i als que la defensen recorrent a l'insult. Aquesta notícia ha dut al fet que els col·laboradors parlin del qual els passa a ells i, en aquest sentit, ha sigut Belén Esteban qui ha pres la paraula per explicar la seva situació: «Jo pujo coses i passo de què escriuen».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

En aquest punt ha explicat l'últim que li ha passat: «L'altre dia em fa el meu marit una foto en actitud de conya, cosint els botons d'un vestit i la vaig pujar posant 'El temps entre costures'. I em van dir coses com 'No saps cosir, fastigosa de merda' o 'Es cus posant-se un didal'». De la mateixa manera, va reproduir altres comentaris que li van fer com a «Costurera que no porta didal, no cus ni res», al qual Belén hi ha respost: «Senyora, que estava cosint un botó, no m'estava fent el vestit de núvia».

La publicació de la foto conflictiva

En el compte d'Instagram de Belén Esteban és on es troba la imatge que ella ha comentat i que li ha fet guanyar tantes crítiques.

Els comentaris que la col·laboradora ha donat a conèixer són reals, i també d'altres que carreguen durament contra ella, ja que l'ataquen bé per la seva manera de cosir, o directament per haver-se posicionat amb Rocío Carrasco i no amb Antonio David Flores. Mostra d'aquests són els següents:

  • «Ah, però saps cosir, filla?».
  • «Pilota. No m'agrades ja res, has canviat moltíssim per por de perdre la cadira».
  • «T'has deixat comprar perquè et treguin una denúncia».
  • «Ets una pilota, venuda».
  • «Et podies cosir tu la boca».
  • «Aprèn a agafar l'agulla almenys, ja que no portes didal».
  • «A veure si t'assabentes, pallassa».


La resposta de Belén Esteban

Davant aquests comentaris insultants, Belén Esteban no ha dubtat a respondre: «Vaja, que m'és igual. Que si voleu seguir… Em dona el mateix». En aquest sentit, Canales Rivera ha volgut saber si la col·laboradora contestava a tots els missatges, així doncs, Belén ha estat molt clara: «No, però a una senyora sí, perquè havia escrit 'haver' sense 'h', i li vaig dir que s'escrivia amb 'h'».

Per la seva banda, Kiko Matamoros ha deixat palès el seu suport a la seva xicota en la decisió que ha pres: «A vegades, les xarxes socials són un femer. És decisió nostra estar o no. Jo, personalment, no llegeixo els comentaris que m'arriben, alguna vegada sí, excepcionalment. Agraeixo la gent que, almenys, sent crítica és respectuosa. No s'ha de faltar el respecte a ningú si no estàs d'acord amb alguna cosa».

En aquest punt, Kiko Hernández ha afegit: «Des de l'anonimat és molt fàcil insultar (…) El millor i el més sa si tu vols fer servir les xarxes socials, és no posar-te a llegir els comentaris».