Imatge d'Antonio David Flores amb el seu fill, David Flores

La mare d'Antonio David Flores: «Això del meu net David Flores és cert»

Lucía Carrasco va culpar Rocío de la malaltia del seu net perquè va portar una mala vida durant l'embaràs

Rocío Carrasco ha desmuntat totes les mentides d'Antonio David Flores amb el documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. Ara bé, la filla de Rocío Jurado també ha atacat la premsa per haver contribuït a difondre la seva imatge de mala mare.

Mentre Rocío Carrasco ha anat guardant silenci, altres personatges s'han anat sumant i compartint la història narrada per l'exguàrdia civil sense qüestionar-la. Així doncs, Carrasco ha decidit trencar el seu silenci i fins i tot ha parlat sobre la mare d'Antonio David Flores.

Lucía Carrasco assenyala Rocío com la culpable la malaltia del seu net

En l'episodi d'aquest dimecres, 7 d'abril, Rocío Carrasco ha fet referència a unes paraules que va dir Lucía Carrasco, la mare d'Antonio David Flores: «Vaig assabentar-me per la televisió que Rocío Carrasco es casaria amb Antonio David Flores perquè els urgia», explicava Lucía Carrasco mentre afegia que «no em consta que el meu fill hagi estat infidel durant el seu matrimoni».

Ara bé, els espectadors s'han sorprès quan en el documental s'ha parlat sobre les declaracions que va fer Lucía en el seu moment en referència a la malaltia del seu net: «És cert que el meu segon net va néixer amb certs problemes per la mala vida que va tenir la seva mare durant l'embaràs», va assegurar la mare d'Antonio David. 

«He de dir que el meu fill ni beu, ni fuma ni té cap vici que pugui ser la causa de la malaltia del meu net. Jo estava a la casa dels meus fills i el sacerdot que hi havia em va convidar a prendre un cafè i allí es va desfogar amb mi explicant-me perquè el meu net va néixer amb certs defectes. El meu net té cinc anys i sembla que en tingui dos», va manifestar Lucía Carrasco.

Rocío Carrasco respon la seva exsogra

Després d'escoltar les declaracions de la mare d'Antonio David Flores, Rocío Carrasco ha volgut respondre amb una simple frase: «De casta le viene al galgo». És més, Lucía va arribar a dir que l'infart de Pedro Carrasco i la malaltia del seu marit també han estat culpa de Rocío Carrasco.

«Puc dir que el seu pare va morir d'un infart. I el meu marit fa dos anys i mig que pateix Alzheimer a conseqüència de la mala vida de Rocío», va assenyalar Lucía. Amb tot això, Rocío Carrasco ha lamentat les paraules de la seva exsogra, però ha preferit mantenir-se al marge i ser respectuosa.

«Ella sola s'ha retratat. És una persona gran. Jo no la jutjaré, però crec que s'ha qualificat ella sola dient això. No entraré en aquest joc, crec que no cal», ha opinat Rocío Carrasco.

En el moment de la separació, Rocío Jurado també va testificar sobre el matrimoni defensant a la seva filla davant les autoritats: «De la seva filla diu que és reservada encara que sembla extravertida. Es guarda les intimitats. Ell tracta de presentar-se com una persona agradable, però té canvis d'humor sobtats, és voluble i molt egòlatra», recull l'escrit on queda constància de l'opinió de la cantant sobre Antonio David Flores.