Rocío Carrasco va denunciar els presumptes maltractaments  que va patir per part d'Antonio David Flores

Rocío Carrasco carrega contra dos col·laboradors de 'Sálvame': «L'han ajudat»

Lydia Lozano ha demanat perdó per haver titllat de mala mare a Rocío Carrasco i assegura sentir-se manipulada per Antonio David Flores

Molts dels qui ara aplaudeixen a Rocío Carrasco, fa poques setmanes continuaven dient en veu baixa que era mala mare i aplaudien a Antonio David Flores per haver tirat endavant als seus dos fills. Si creiem en la bona intenció d'aquests, podem creure que ha fet falta l'emissió de la docu-sèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' perquè realment obrin els ulls i s'adonin del que realment passava en aquest matrimoni. No obstant això, sembla que Rocío Carrasco té clar qui són els amics del seu exmarit i que l'han ajudat a desprestigiar-la públicament.

Col·laboradors de 'Sálvame' han anat a judici per Rocío Carrasco

Carrasco no s'ha tallat ni un pèl i en el documental ha revelat el nom de diversos col·laboradors que han defensat a Antonio David. De fet, segons explica Rociíto, la cantant Massiel va voler donar a entendre a Telecinco que Rocío tenia un ull de vellut perquè Fidel Albiac l'havia maltractat. 

Davant d'això, Rocío va interposar una demanda a Massiel, qui suposadament va ser una gran amiga de la seva mare, Rocío Jurado. Finalment la justícia va decidir que Massiel hauria d'abonar-li seixanta mil euros. 

D'altra banda, Rocío Carrasco ha carregat contra Kiko Matamoros, Lydia Lozano i Raquel Bollo, que haurien defensat en tot moment a Flores sense tenir en compte el seu testimoni. És més, diversos col·laboradors han admès haver tingut assumptes judicials amb la filla de Rocío Jurado.

María Patiño ha reconegut que Fidel li deu diners i d'altra banda, Lydia Lozano també ha explicat que ha estat en diversos judicis contra la parella. De fet, Lydia va necessitar l'ajuda d'Antonio David en un judici i aquest finalment no es va presentar.

Lydia Lozano reconeix els seus errors

Lydia Lozano està molt sorpresa amb la sèrie documental de Rocío Carrasco perquè no s'esperava tenir cert protagonisme. Així doncs, ha demanat perdó per haver titllat de mala mare a Carrasco sense haver tingut en compte el seu testimoni. A més, Lydia ha parlat sobre la seva relació amb Antonio David Flores, que sembla estar debilitada perquè se sent traïda i manipulada.D'altra banda, Kiko Matamoros assegura que seguirà defensant a Flores. De fet, ha explicat que l'ex col·laborador s'ha posat en contacte amb ell per demanar-li que no es taqui les mans defensant-lo. Tot i això, Matamoros seguirà al peu del canó perquè el seu company s'està quedant sense suport i Rocío Carrasco està guanyant amics.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.