Gustavo Domínguez, càmera d'Antena 3

Commoció a Antena 3: Perd la vida el càmera Gustavo Domínguez als 47 anys

Els seus propis companys van ser els qui van donar la notícia

No hi ha dubte que aquest dimecres va ser un dia especialment difícil per a tota la redacció d'informatius d'Antena 3. I és que per desgràcia van haver de ser ells els encarregats de donar una de les notícies que mai agrada explicar a un periodista. La cadena de televisió confirmava la defunció de Gustavo Domínguez Blanco, un dels seus càmeres que feia anys que treballava en la delegació de Galícia.

Precisament van ser els seus companys de la redacció gallega els primers a lamentar la mort sobtada d'un dels seus membres més estimats a través de les seves xarxes socials. I és que aquest càmera natural de Vigo, feia més de 20 anys que treballava en aquesta delegació, segons publicava 'El Faro de Vigo'.

Gustavo acabava perdent la vida aquest dimecres després d'haver estat lluitant durant un any contra una malaltia. Malgrat els seus esforços diaris per continuar vivint cada dia, finalment aquesta l'acaba vencent i moria de manera fulminant amb 47 anys, estant casat i deixant sense pare a una nena de tot just 8 anys.

Però com dèiem, la seva mort no ha estat només un duríssim cop per a tota la seva família i amics. En els seus anys de professió, Gustavo Domínguez s'havia aconseguit guanyar l'afecte i el respecte de tots els seus companys i d'aquells que havien treballat amb ell en alguna ocasió.

Si no, només cal veure el bonic homenatge que van realitzar els membres de la delegació d'informatius de Galícia d'Antena 3. S'acomiadaven d'ell deixant clar que estaven «esglaiats», ja que «ens ha deixat Gus». I afegien a aquestes paraules aquest bonic missatge: «Amb nosaltres quedarà sempre la seva personal manera de mirar a través de la càmera, buscant cada dia sorprendre'ns amb les seves imatges».

Així acomiadaven a un amic que estarà sempre en els seus cors, però també amb un recopilatori d'imatges en un breu vídeo de 40 segons. En ell es pot veure al càmera gallec exercint la seva professió però també en moments més distesos.

A més de la delegació gallega, tota Antena 3 va voler lamentar la defunció del seu company sent tan jove. Va ser amb la veu de Sandra Golpe que explicava, amb una clara expressió de tristesa, la notícia de la seva defunció en els últims minuts de l'informatiu de les tres del migdia.

Nombrosos missatges de comiat dels seus companys

A més de la publicació que feia la delegació en la qual treballa Gustavo Domínguez, van ser molts els companys que la van aprofitar per a enviar el seu propi missatge de comiat al qual havia estat el seu company. I és que com dèiem, amb la seva defunció el càmera ha deixat un gran buit en tota la plantilla d'Antena 3 a Galícia.

Una d'elles compartia que era un «dia molt trist. Tots els que treballem amb ell sabem l'especial que era i el molt que ens alegrava el dia». O la mateixa Sandra Golpe els enviava aquest missatge d'ànim: «Fortíssima abraçada, companys». Però és que no sols van ser companys del seu mateix mitjà, altres companys periodistes també li dedicaven diverses paraules, com des d'Onda Cero que enviaven una forta abraçada a la família, amics i als seus companys d'Antena 3.

Alguns com la periodista del 'Faro de Vigo' Marta Clavero escrivien així sobre ell: «Sempre amb un somriure i un gran company. Una abraçada forta a la seva família i als més propers. Fins sempre, Gus...». O la redactora d''Informativos Telecinco' Patricia Martínez, que havia coincidit amb ell: «Una abraçada enorme, companys. Els qui vam tenir la sort de treballar o coincidir amb ell als carrers sabem que era especial».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.