Rocío Carrasco amb expressió de dolor

La raó real de la ruptura entre Rocío Carrasco i Ortega Cano

La filla de Rocío Jurado va vendre la casa de la seva mare a Miami per 870.000 dòlars i Ortega Cano va enfadar-se perquè no van treure cap benefici

El documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' està fent un repàs dels últims 25 anys de la vida de Rocío Carrasco. Així doncs, la filla de Rocío Jurado ha parlat de la relació que manté amb els seus fills, com va ser el matrimoni amb Antonio David Flores i quin ha estat el motiu del distanciament de la família Jurado-Mohedano. 

En l'últim episodi, emès aquest diumenge 4 d'abril, Rocío Carrasco ha explicat perquè no manté una bona relació amb la seva família. Cal recordar que Fidel Albiac sempre ha estat menyspreat per la família Carrasco i, fins i tot, han fet tot el possible per allunyar-lo de Rocío. És més, Pedro Carrasco, pare de Rocío, va culpar Fidel de ser el responsable de l'accident de trànsit que van patir fa uns anys. Ara bé, la gota que va fer vessar el got va ser l'herència de Rocío Jurado, que va provocar la ruptura definitiva entre Rocío Carrasco i la família Jurado-Mohedano. 

El distanciament entre Rocío Carrasco i Ortega Cano

Rocío Carrasco va mantenir una molt bona relació amb Ortega Cano, qui fins i tot va defensar-la públicament davant els maltractaments d'Antonio David Flores. Ara bé, tot va canviar l'any 2006, quan va morir Rocío Jurado. 

Actualment, Rociíto no manté cap mena de relació amb Ortega Cano, i en el documental no ha dubtat en manifestar que no va ser una bona idea que la seva mare es casés amb ell. Tot i que encara no ha explicat el motiu real de la ruptura familiar, sí que lamenta el fet que Ortega Cano s'encarregués de fer fora de casa a Fidel Albiac quan van patir l'accident de trànsit.

Amb tot això, la revista 'Diez Minutos' ha publicat en exclusiva el motiu real de la ruptura familiar. Així doncs, segons informen, Ortega Cano i Rocío Carrasco van deixar de parlar-se per l'herència de Rocío Jurado. 

L'herència de Rocío Jurado

Segons publica 'Diez Minutos', l'any 2005, Rocío Jurado va decidir comprar un apartament a Miami, on es refugiava i compartia moments molt especials amb Ortega Cano. De fet, quan van diagnosticar-li la malaltia, Miami es va convertir en el destí perfecte per descansar.

L'any 2006, Rocío Jurado va morir i Rocío Carrasco va heretar la propietat, però va decidir vendre-la perquè no acabava d'agradar-li el lloc. Ara bé, Ortega Cano es va negar perquè considerava que si s'esperaven un temps, podrien treure més diners.

Va vendre la casa per 870.000 dòlars

Rocío Carrasco volia vendre la casa perquè considerava que sense la mare no tenia sentit continuar tenint una propietat a Miami. Així doncs, l'any 2011, va vendre la casa i, tal com publica 'Diez Minutos', aquesta venda va suposar una pèrdua de diners.

Rocío Jurado va comprar la propietat el 2005 per un valor de 875.000 dòlars. Després de la seva mort, Ortega Cano va recomanar esperar uns 10 o 15 anys per vendre-la, ja que es tractava d'una inversió de futur. Però Rociíto no va fer-li cas i va vendre-la per 870.000 dòlars, perdent així 5.000 dòlars respecte al seu valor inicial.