Primer pla de Rocío Carrasco

«No existeix»: Rocío Carrasco deixa en xoc a la vídua del seu pare, Raquel Mosquera

La filla de Rocío Jurado s'ha pronunciat sobre com va viure la mort del seu pare, i també sobre la mala relació amb la seva vídua, Raquel Mosquera

Raquel Mosquera ha assegurat en moltes ocasions que la relació entre Rocío Carrasco i el seu pare no era tan idíl·lica com es pretenia pintar. Segons sembla, Rociíto i el seu pare xocaven moltíssim, i fins i tot hi havia qui arribava a acusar-la d'haver provocat la mort del seu pare després de tenir una forta discussió.

Tot, relacionat amb l'aversió que l'exboxejador semblava sentir cap al seu gendre, Fidel Albiac, al qual mai va acabar de tolerar. No obstant això, la versió de Rocío és bastant diferent, ja que ella afirma que la relació amb el seu pare es va deteriorar en el moment en què després de sofrir aquest tràgic accident que gairebé li costa la vida, Pedro Carrasco no es va portar bé amb Albiac, i de fet arribava a fer-lo fora de casa.

«El meu pare havia de pensar que m'havia mort, perquè en cas contrari no tenia collons a fer això», manifestava en els anteriors capítols respecte a l'incident.

A partir d'aquest moment, Rocío reconeix que la relació amb el seu pare es va refredar bastant, però que va ser el mateix Fidel el que la va obligar a reunir-se amb ell i parlar. Una cosa que contraresta bastant amb el que va explicar la vídua de Carrasco, Raquel Mosquera, la qual assegurava que el seu marit havia arribat a sentenciar a la seva filla amb unes fortes paraules: «No vull tornar a veure a aquesta filla de puta».

Tot, després d'una forta discussió que va provocar que Pedro se n'anés alterat de la casa de Rocío, i posteriorment patís un infart. «A mi em tallen el coll i les dues mans i el meu pare no diu això de mi. El meu pare se'n va alterat de casa, per altres circumstàncies. Li quedarà això en la seva ment. El meu pare li va demanar perdó a Fidel, es va adonar que havia ficat la pota, i que estava dolguda amb raó suficient i que s'havia equivocat».

Segons la versió que explica Rociíto en el seu documental, ella i Fidel es van reunir amb el seu pare, i aquest va arribar a demanar-li perdó per haver-lo tractat tan malament. «Ell tenia el pensament que Fidel era igual que Antonio David, i s'equivocava per complet».

«El meu pare m'havia fallat, i no era igual que si em fallava José o em fallava Amador, jo mai hauria tingut la mateixa reacció. El meu pare em feia molt de mal», ha expressat clarament en referència al distanciament que van poder arribar a tenir.

A més, ha fet patent com va viure la notícia de la seva defunció. «Quan em van dir que havia sofert un infart jo em pensava que estava bé, que era a l'hospital, i aquí ja Fidel em va contar que no era així, que no hi hauria un demà».

Per a Rocío, la perduda del seu pare va ser un duríssim cop. «No se'n va anar només el meu pare, se'n va anar la meva infantesa, jo sentia bogeria amb el meu pare. Se me'n va anar ser un tros de mi, per molt que em barallés, se'n va anar un tros de mi».

A això, se suma que la van esbroncar en el funeral. Un fet, motivat segons ella, per la mala imatge que s'havia creat. «En aquest moment per a mi era més important el que jo deixava aquí, que el que passava fora. La gent responia a una imatge que s'havia donat, que es comentava que jo no em parlava amb el meu pare quan va morir. Aquesta imatge l'havia creat Antonio David, i ell és capaç d'això i de moltíssim més».

Per si no fos prou, Antonio David es va presentar en el funeral, i segons assegurava Raquel Mosquera, pel que sembla tenia molt bona relació amb qui fos el seu sogre.

Encara que, aquest no l'únic cop que li hauria donat la perruquera, sinó que sempre hi havia més. De fet, denunciava en diverses ocasions que Rociíto li havia pres diverses joies de valor que pertanyien al seu pare i fins i tot l'havia fet fora de la casa que compartien ella i Pedro Carrasco.

«Jo no li vaig demanar res. A mi qui em coneix sap perfectament com soc, que no soc interessada ni materialista. Jo, el rellotge que li vaig demanar a Raquel, era el rellotge que portava sempre ell, i que portava la inscripció del dia que es va casar amb la meva mare», ha explicat Rocío sobre aquest tema.

A partir d'aquí, la relació es va trencar per complet. «Raquel la vaig veure en el tanatori, en l'enterrament, després vaig parlar amb ella en comptades ocasions, i fins aquí. Per a mi, aquesta senyora, senyoreta, Raquel Mosquera, no existeix. Seguiré com he seguit fins ara, posant-me en mans de la justícia», ha assegurat categòrica.

«Parla i diu coses que no són veritat i que atempten a la meva intimitat, una vegada mort el meu pare. La mort del meu pare la suporto amb la calor dels meus fills, que eren molt petits, amb la calor de la meva mare, i de la meva parella. Així, arribo a la conclusió que només hi ha una certesa, i és que aquí naixem i morim, i em quedo amb el fet que he pogut gaudir d'ell i sabent que havia complert amb tot el que s'havia proposat en la vida».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.