Rocío Carrasco en el documental que Mediaset ha estrenat sobre la seva vida

Nou testimoni contra Rocío Carrasco: «No em crec res, tot teatre»

Es tracta d'una persona molt coneguda en televisió i en el món legal

La sèrie documental de Rocío Carrasco no passa desapercebuda. Cada lliurament suposa una autèntica onada de comentaris i informacions. I és que, sense cap dubte, ningú es queda indiferent davant el testimoniatge que ha donat. És impossible, tenint en compte que ha narrat episodis violents amb el seu exmarit (Antonio David Flores), els muntatges d'aquest o el seu intent de suïcidi.

No obstant això, malgrat les seves paraules així com de la documentació que ha aportat, hi ha moltes persones que no la creuen. Ens estem referint a ciutadans del carrer, però també a rostres coneguts com Kiko Matamoros o Ana Rosa Quintana.

I a tots aquests acaba de sumar-se una figura més. Ens estem referint a Teresa Bueyes, l'advocada de molts famosos i col·laboradora de televisió. Aquesta ha manifestat que no es creu a la filla de Rocío Jurado.

Bueyes defensa a Nuria Bermúdez

En l'últim episodi emès de la citada sèrie, Rocío Carrasco va fer referència a Nuria Bermúdez, la polèmica col·laboradora de televisió. Una famosa que fa anys va ser de plató en plató parlant de les seves intimitats, entre elles de les relacions sexuals que va tenir amb Antonio David.

Sobre aquesta dona, Carrasco va explicar alguna cosa que li va succeir amb ella durant el seu divorci: «Nuria Bermúdez telefona a la meva casa per a quedar amb mi i donar-me una informació que era una cosa que em servia molt per a la separació. Jo ja sabia per on venia. Això era per a continuar creant més escàndol».

En aquest punt, va afegir: «De sobte, si jo vaig amb Fidel a aquesta reunió que ella vol tenir, i hi ha un fotògraf i fan una foto a ella amb Fidel, a mi em treuen com han fet cinc-centes vegades. Era una situació terrorífica, de no dormir a la nit».

Així, va deixar patent que creia que el seu ex al costat del seu advocat (Rodríguez Menéndez), amb qui es relacionava Nuria, van pretendre jugar-li un parany.

Arran d'aquesta informació donada per Rocío en el seu documental, Bermúdez ha fet un comunicat a través de la seva advocada, que és Teresa Bueyes. Comunicat en el qual, entre altres coses, diu que emprendrà accions legals contra Carrasco, a la qual exposa no conèixer. I és que considera que el que ha dit és fals i atempta contra el seu dret a l'honor.

L'advocada Teresa Bueyes en un acte publicitari
L'advocada Teresa Bueyes ha carregat contra Rocío Carrasco | GTRES

Teresa Bueyes arremet contra Rocío Carrasco

Els reporters han volgut saber de primera mà el testimoniatge de la citada lletrada, com ha quedat reflectit en mitjans com 'ABC'. Sobre el succeït amb la seva clienta i amb Carrasco ha estat molt clara: «Rocío insinua que Nuria la va cridar per a fer-li un parany, unes fotos amb Fidel. Això és mentida completament. Nuria mai ha tingut una conversa amb Rocío Carrasco, no li ha trucat mai i no la coneix absolutament de res».

De la mateixa manera, l'advocada ha arremès contra la filla de Rocío Jurado de forma bastant crua: «S'ho hauria de fer mirar perquè ella sí que ha estat en trames amb el senyor advocat que tenia, que era Saavedra. Un advocat que, com molt bé sabeu, va ser condemnat per estafa gràcies a una querella que jo vaig portar».

Teresa Bueyes acusa Carrasco de 'fer teatre'

No obstant això, Teresa Bueyes no s'ha quedat aquí i ha atacat més a Rocío Carrasco. Així, sobre el testimoniatge que està donant en la seva sèrie documental, l'advocada ha dit: «No em crec res. És tot teatre». D'aquesta manera, ha deixat palès que seguirà endavant amb la demanda que li posarà en nom de la seva defensada i que Carrasco menteix.

Caldrà esperar per a veure com transcorren els esdeveniments. I és que pot passar qualsevol cosa. Des que Rocío presenti documentació que demostri el que ha dit de Bermúdez fins que pugui demandar a Bueyes per les insinuacions sobre el seu passat amb el seu advocat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.