La cantant Vanesa Martín i la seva parella, la periodista Mónica Carrillo

Mónica Carrillo, sorpresa amb la petició de la seva xicota Vanesa Martín: «Vull ser-ho»

L'artista malaguenya ha fet una important confessió al programa de Toñi Moreno, 'Un año de tu vida'

Toñi Moreno ha convidat a Vanesa Martín el dia que ha abaixat la persiana a 'Un año de tu vida', el seu programa en 'prime time' que presenta a Canal Sur i que dilluns passat acabava una nova temporada. La presentadora ha posat fi, almenys de moment, a aquesta etapa en la televisió pública andalusa que, després d'acabar el seu contracte amb 'Mediaset', li oferia l'opció de seguir a la televisió, sent una cadena que sempre li ha donat molts èxits en la seva dilatada carrera professional.

Com a fermall final de temporada, Toñi Moreno va comptar amb la presència de la cantant Vanesa Martín, que va ser més sincera que mai sobre els seus aspectes personals i va parlar de la seva vida, la seva carrera professional i, a més, va voler recordar alguns episodis que van marcar la seva infància.

Vanesa Martín i la seva dificultat per parlar amb els nens

Martín acaba d'estrenar un nou disc, 'Siete veces sí', i per això, la cantant espanyola no podia faltar a la cita amb la seva bona amiga Toñi, ja que va ser la malaguenya la primera convidada del programa a principis de l'any 2019. Un dels temes més comentats de l'entrevista entre Toñi i la parella de Mónica Carrillo va ser l'assumpte de la maternitat.

La periodista va fer gala de la seva felicitat en complir un any al costat de la seva petita Lola i sempre que té ocasió de fer-ho, Toñi parla amb tota la il·lusió del món sobre el seu paper de mare. Això ve al cas perquè Vanesa Martín, tot i que encara no s'ha convertit en mare, no amaga que és una cosa que desitja complir més aviat que tard, i així ho va posar de manifest en el programa de Canal Sur.

L'artista malaguenya ha revelat que fins fa no gaire temps no sabia com relacionar-se amb els nens. «Els parlava com als adults», ha confessat parlant sobre el moment en què els seus amics van començar a tenir fills. És possible que el fet de treballar de 'coach' a 'La Voz Kids' li hagi provocat que surti el seu instint maternal, que el tenia fins ara molt amagat.

La realitat és que el seu treball frenètic com a cantant fa que es pensi una mica això de ser mare i així l'hi va confessar a Toñi Moreno: «Jo la veritat és que tinc ganes de ser mare, però, malauradament, és una qüestió que per la meva carrera, encara avui dia, em condiciona el no parar».

«Per què et creus que jo l'he tingut amb 47 anys?»

El millor de tot ha estat la resposta de Toñi, que ha entès a la perfecció el problema que té la cantant per ser mare i s'ha mostrat molt receptiva després de les paraules de la seva convidada en el dia d'ahir: «Per què et creus que jo l'he tingut amb 47 anys?». Vanesa Martín no s'esperava una resposta així i li ha contestat de forma immediata: «Amb 47?». La intèrpret malaguenya no sabia què dir després de la confessió de Toñi Moreno en ple directe i li ha preguntat «a què no ho sembla?». I l'artista meridional, encara en xoc, li ha respost amb un sincer «no».

La presentadora de Canal Sur s'ha mostrat molt clara amb la seva convidada i li ha suggerit que «ara seria un bon moment», aconsellant que no esperi molt més per ser mare, aspecte en què Vanesa li ha donat tota la raó: «Jo ja noto que tinc ganes. El teu cos t'ho va demanant. Amb amics comentava que com la pandèmia s'allargui més, allà que vaig».