Rocío Carrasco en el documental que Mediaset ha estrenat sobre la seva vida

Tres cares de Telecinco que no es creuen del tot la versió de Rocío Carrasco

Tant Ana Rosa Quintana com María Patiño i Antonio Rossi han manifestat els seus dubtes a l'hora de donar credibilitat a la versió de Rocío Carrasco

El documental de Rocío Carrasco ha posat cap per avall Telecinco i a tota la seva plantilla, sobretot als col·laboradors de 'Sálvame' que treballaven amb Antonio David, els quals, de sobte, s'han topat amb la realitat pel fet que podria haver-los mentit vilment durant anys.

Així, no hi ha dubte que ja hi ha dos bàndols molt clarament diferenciats; el primer seria el que dona suport cegament la versió de Rociíto, com en el cas de Jorge Javier Vázquez. «En tota aquesta història jo sempre he estat més de Rocío Carrasco, perquè sempre he pensat que un motiu ha d'haver-hi perquè una mare no estigui físicament al costat dels seus fills», al·legava en directe.

També Carlota Corredera expressava l'ansietat que sentia en treballar amb Antonio David: «Jo la nit de diumenge a dilluns no vaig poder dormir pensant que havia de presentar l'endemà 'Sálvame' amb  Antonio David com a col·laborador». Deixant molt clar que ella creu fèrriament en el testimoni de Rociíto. Per la seva banda, Belén Esteban al·lega sentir-se enganyada pel seu company, la versió que havia cregut tot aquest temps —sobretot a causa del tema dels nens—, però després de veure el documental, el seu punt de vista ha canviat per complet.

María Patiño, titllada de mentidera

No obstant això, hi ha altres cares molt conegudes de Telecinco, com María Patiño, qui difereixen d'aquesta veritat absoluta. I, sobretot després que Rocío Carrasco l'assenyalés com participi de l'engany a què la va sotmetre el seu marit: «Hi havia periodistes com María Patiño que sabien la veritat i, així tot, van mentir». Segons Patiño, la versió de Rociíto és radicalment diferent de la 'veritat judicial' en què es reconeix la innocència d'Antonio David. A més, assenyala que alguns fets no són com els havia explicat en el seu documental, i que ella havia viscut una realitat una mica diferent.

«He de dir que, per sobre de tot, encara que Rocío està equivocada, no trenca per res la història. Vull començar per aquí», afirmava. Patiño no comparteix aquesta idea que la premsa i fins i tot la mateixa Chayo Mohedano, cosina de Rocío, coneixien la infidelitat d'Antonio David amb una cambrera, però van decidir guardar silenci: «Em sembla genial que es vegi el que s'està veient d'Antonio David, perquè aquesta és la realitat».

D'altra banda, Ana Rosa Quintana ha defensat el dret de l'al·ludit a poder defensar-se i respondre a la seva ex i, a més, ha condemnat el judici mediàtic a què s'està sotmetent a Antonio David quan ja va ser absolt en un jutjat en tres ocasions. «Ens trobarem amb dues versions. Una l'ha anat donant a poc a poc Antonio David Flores. L'altra, la de Rocío, és detallada, potser caldria la contraposició d'aquests episodis d'Antonio David», afirmava Ana Rosa.

«Un pot entendre perfectament el testimoni de Rocío Carrasco, però alhora cal respectar el dret a la presumpció d'innocència. Però, el que no arribem a entendre és la relació amb els fills», afegia respecte a aquest distanciament amb Rocío i David Flores.

També Antonio Rossi, col·laborador del programa, ha reiterat la seva fe en 'l'acció judicial' que va absoldre en el seu moment a Antonio David, i ha recalcat la fredor amb la qual Rocío Carrasco li va explicar a María Patiño aquest famós episodi, en el qual embarassada del seu segon fill, Antonio David va intentar tirar-la per la finestra.

Així doncs, queda clar quins són els bàndols que estan d'acord, i les opinions també són molt variades. Tot i que, si en alguna cosa coincideixen tots, és en què les principals víctimes del conflicte són els fills, Rocío i David, els quals estan veient un cop més com la seva estabilitat familiar trontolla.