Antonio David Flores al plató de 'Sálvame' després de conèixer el documental de Rocío Carrasco

Kiko Hernández adverteix a Antonio David: «Et poden denunciar pel que acabes de fer»

L'exmarit de Rocío Carrasco ha estat gravat mentre conduïa amb els auriculars posats

Els problemes no s'acaben per a Antonio David Flores, ja que aquests augmenten cada vegada que s'emet un episodi de la sèrie documental 'Rocío. Contar la verdad para continuar viva'.  A això, cal sumar que la imatge pública del col·laborador televisiu es veu afeblida després de cada capítol, un fet al que cal sumar que l'audiència se li tira a sobre opinant sobre si és bon pare, si va ser un bon espòs o. fins i tot, si hauria de tornar a la televisió o dedicar-se a una altra cosa.

A totes aquestes qüestions, avui s'hi ha sumat una falta greu d'Antonio David, que podria haver comès un delicte, que a més ha estat gravat pels diferents mitjans de comunicació que el segueixen per tal de copsar les seves reaccions al documental. Ha estat Kiko Hernández qui, durant la retransmissió de 'Sálvame', ha advertit que el que havia fet l'exmarit de Rocío Carrasco és molt greu i que si l'enxampa la policia podria tenir problemes seriosos.

Antonio David Flores condueix amb els auriculars posats

El tertulià feia referència a unes imatges que s'han emès a 'El programa de AR', en el qual es veia a Antonio David Flores conduint el seu cotxe i acompanyat del seu fill. En aquest vídeo es veia al col·laborador sortint d'un pàrquing amb la finestra baixada i amb la intenció d'atendre els periodistes, amb un detall que no ha passat desapercebut per a moltes persones. El col·laborador televisiu i el seu fill porten mascareta, però Flores condueix el cotxe amb els auriculars sense fils posat, un fet que està prohibit quan s'està al volant.

Aquesta infracció suposa una multa econòmica i la retirada de punts del permís de conduir. En aquest sentit, la multa a què podria enfrontar-se Antonio David Flores és de dos-cents euros, mentre que perdria tres punts del permís de conduir. En un moment complicat per a ell, després de ser acomiadat per Mediaset, aquesta sanció econòmica no li vindria gens bé, com tampoc ho seria afrontar un altre assumpte legal.

Caldrà esperar, però, si les autoritats decideixen prendre algun tipus de mesura legal contra el col·laborador televisiu. Si així ho fan, les proves gràfiques del delicte estan enregistrades i són bastant clares.