Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

'Sálvame' es desmarxa: el nou col·laborador que té gravacions ocultes

David Valldeperas, director de 'Sálvame' ha revelat que Antonio David Flores grava totes les converses que manté amb la direcció del programa i que Antonio Montero ha seguit el seu exemple

Rocío Carrasco va aprofitar la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' per explicar els episodis de maltractaments que va viure amb Antonio David Flores. Amb l'estrena de la docusèrie, el Grup Mediaset va decidir acomiadar a Antonio David i vetar-li l'entrada a qualsevol dels seus platós. Tot i això, l'excol·laborador no s'ha manifestat al respecte.Aquest dilluns, 5 d'abril, i després de les últimes paraules de Rocío Carrasco, que assegura que Antonio David va signar un contracte amb la premsa per fer-li mal, el director de Sálvame, David Valldeperas, ha tret a la llum una 'bomba' informativa sobre l'excol·laborador. Valldeperas i el seu company de direcció, Alberto Díaz, asseguren que «Antonio David ens té gravats».

«Antonio David Flores ens ha gravat»

David Valldeperas ha sorprès a tots els col·laboradors de 'Sálvame' quan ha afirmat que «estem segurs que Antonio David té gravades moltes de les converses que hem tingut durant aquests mesos en el programa». 

El director de 'Sálvame', descontent amb la notícia, ha volgut donar més detalls sobre l'assumpte: «Reunions, converses telefòniques... Quan hem parlat amb ell, hem estat molt conscients que el pilot vermell de la gravadora estava encès...». Ara bé, la 'bomba' ha esclatat quan Valldeperas ha afirmat que Antonio David no ha estat l'únic col·laborador que ha gravat les converses amb la direcció del programa. 

David Valldeperas s'ha assabentat d'aquestes gravacions gràcies a una persona molt propera a l'exmarit de Rocío Carrasco. De fet, aquesta font va tenir una discussió amb Antonio David Flores i va decidir explicar-ho tot a Alberto Díaz, un altre dels directors del programa de Telecinco.

Antonio Montero confessa que ha gravat als seus directors

Per si no n'hi hagués prou, David Valldeperas ha assegurat que «Antonio David no ha estat l'únic. Hi ha més col·laboradors, exrepresentants... ». Així doncs, Valldeperas ha posat sobre la taula altres col·laboradors que també haurien gravat diverses converses amb la direcció de 'Sálvame'. 

Per no continuar amb les especulacions, Antonio Montero ha reconegut que ha estat ell qui ha fet aquestes gravacions amb el seu telèfon mòbil. Montero ha assegurat que no té cap intenció de fer mal amb les gravacions i fins i tot ha utilitzat la broma i ha manifestat que «soc gravador oficial».

Segons Montero, les gravacions es fan automàticament quan parla amb algú a través del telèfon mòbil. De fet, assegura que té  guardades fins a 6.000 converses i, a més, ha acabat dient que els directors del programa «ho saben, els ho he dit, no és cap sorpresa».