Samanta Villar mirant a càmera

Samanta Villar, indignada després de les coses que va escoltar de Rocío Carrasco

Carlota Corredera va haver de sortir del pas per defensar Telecinco després de les crítiques de Villar

Samanta Villar va ser ahir a l'especial de l'episodi 6 de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' i es va veure sorpresa per Carlota Corredera, que va defensar Telecinco i els creadors de la sèrie documental de Rocío Carrasco després d'una crítica de la tertuliana. La periodista de Mediaset ha posat el focus en els mitjans de comunicació amb relació a la desprotecció dels infants de Rocío Carrasco i Antonio David Flores, Rocío i David.

«Que un pare surti públicament desprestigiant la mare dels seus fills sempre perjudicarà els nens i, quan els mitjans recollim això, crec que alguna institució hauria d'intervenir per a la protecció dels menors». Així ha opinat Samanta Villar en ple debat de l'episodi 6 de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' després de les paraules de Rocío Carrasco relatant el drama sofert amb els seus dos fills, en gran part, per culpa del seu exmarit Antonio David.

La reprimenda de Carlota Corredera a Samanta Villar en ple directe

Una àcida crítica de Samanta Villar a la premsa de cor per haver fet créixer la mala imatge de la filla de 'la més gran', donant bola de manera continuada a la versió d'Antonio David Flores. I aboca aquestes paraules encara que en l'episodi 5, emès diumenge passat, va ser la mateixa Rocío Carrasco qui va criticar que el defensor del menor amb prou feines va fer cas al requeriment que li va fer per frenar l'estratègia que tenia en ment el seu ex, Antonio David Flores.

«Els mitjans ho juguen, no els passa per davant», ha assegurat molt enfadada la veterana presentadora de '21 días' parlant que els fets també han ajudat el mitjà televisiu. Després d'escoltar aquestes paraules de Villar, Carlota Corredera ha recordat que va ser la mateixa Telecinco qui va promocionar el documental sobre la vida de Rocío Carrasco com la gran mentida de la premsa de cor, inclosos ells mateixos: «Em fa mal i provoquen neguit coses que veig, escolto i llegeixo».

«Si en 20 anys no hem qüestionat a Antonio David, ens ho hem de fer mirar»

Carlota Corredera ha continuat la seva exposició i ha donat un cop de mà a Rocío Carrasco: «Perquè quan una persona com Rocío Carrasco es posa davant de les càmeres per despullar com s'està despullant i per quedar totalment vulnerable com s'està quedant per sempre parlant de totes les seves misèries, els seus dolors, els seus drames, tot, crec que el mínim que mereix és que tots ens llevem els prejudicis».

«Després la criticarem o no quan acabi d'explicar la seva història, la comprarem o no la comprarem, però contínuament estem buscant respostes a coses que encara no ha explicat. Seguirem escoltant-la, perquè si en 20 anys no hem qüestionat a Antonio David, ens ho hem de fer mirar», ha finalitzat, demanant a la gent que no s'acaba de creure la versió de la filla de Rocío Jurado que esperin a veure tota la docusèrie.

Samanta Villar i Marc Giró, les cares noves de l'episodi 6 de la docusèrie

El programa especial de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' on es va emetre l'episodi 6 de la docusèrie sobre la vida de la filla de 'la més gran', va comptar amb dues novetats a la taula d'anàlisi. Els periodistes Marc Giró i la citada Samanta Villar van ser les dues cares noves de la nova entrega del documental, que també va comptar amb Lydia Lozano, Pilar Eyre i Ana Bernal, una de les més habituals en aquests especials sobre Rocío Carrasco. A més, qui no va faltar a la cita com sempre va ser Paloma García Pelayo, que no s'ha perdut ni un lliurament des que va començar la sèrie fa una mica més de dues setmanes.