Primer pla de Raquel Mosquera al programa 'Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition'

Raquel Mosquera no calla i esclata contra Rocío Carrasco: «El té ella»

La vídua de Pedro Carrasco ha respost aquest dijous després de les acusacions de la filla de 'la més gran'

Ahir a la nit, un nou capítol de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' veia la llum. Rocío Carrasco tornava de nou per explicar amb detall, entre altres temes, com va ser la relació amb el seu pare, Pedro Carrasco, i la que va ser la seva dona durant diversos anys, Raquel Mosquera. La filla de Rocío Jurado va ser dura amb Raquel, de qui afirma no haver vist «des de fa anys» i no tenir «ganes» de veure-la mai. Per a Carrasco, la perruquera existeix només en allò al qual «judicialment es refereix. Seguiré com he seguit fins ara, posant-lo en mans de la justícia».

Aquest dijous, a col·lació de les paraules de Rocío Carrasco, la perruquera ha parlat sobre el rellotge que va pertànyer a Pedro Carrasco i que, segons ha relatat Rocío, no va poder recuperar. «El de menys és el rellotge, però que sapigueu que el té ella. Jo mai menteixo i no tinc por de res perquè la veritat només té un camí. Quan una persona estima i estima amb el cor, això salta a la vista», ha respost Raquel als reporters de premsa quan sortia amb cotxe de casa seva.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La nul·la relació entre Rocío Carrasco i Raquel Mosquera

Rocío Carrasco va esplaiar-se en l'episodi 6 de la seva docu-sèrie, i va deixar clar la quasi nul·la relació que manté amb Raquel Mosquera: «La vaig veure al tanatori, a l'enterrament i ja. Per a mi aquesta senyora no existeix». A més, Rocío va parlar també sobre com va aconseguir reconciliar-se amb el seu pare gràcies a Fidel Albiac en el marc d'una reunió, on també va estar present Raquel Mosquera.

«Fidel em va dir que si jo no trucava al meu pare i li deia que vingués a casa meva que ell marxava, que jo havia de parlar amb el meu pare. Li vaig trucar. Vam tenir una conversa molt llarga en presència de qui era la seva dona en aquest moment», explicava gairebé plorant Rocío Carrasco. «Aquesta conversa va acabar quan el meu pare li va demanar perdó a Fidel pel que va succeir al seu dia, i demanant-me perdó a mi dient-me que m'estimava i que s'havia equivocat».

«Tot el que s'ha explicat sobre aquesta reunió per part d'aquesta dona (Raquel Mosquera) és mentida. Per molt que ella digui, el meu pare no hagués dit mai: a aquesta filla de puta no torno a veure-la. A mi em tallen el coll i les mans i el meu pare no diu això de mi. El meu pare no es va fent esses ni donant cops de volant perquè hagués tingut una discussió amb mi. El meu pare es va fent esses per altres circumstàncies que ella sap molt bé per què... Li quedarà a ella en la seva ment. Aquesta conversa acaba amb un t'estimo», sentenciava Rocío.

La versió de Raquel Mosquera que Rocío Carrasco va tirar per terra

La versió de Rocío és totalment contrària a la qual va explicar en el seu dia Raquel Mosquera, que sempre ha dit que «l'últim dia que es van veure van tenir la discussió més gran: Pedro i Rocío es van veure una nit, feia mesos que no es parlaven perquè ell no engolia a Fidel. Vam anar a casa de Rocío i al jardí estaven tots els llums apagats…».

A més, Mosquera assegurava que «els hi portem els regals de Reis als nens, era fosc, va caure i no van encendre els llums i ningú va sortir a ajudar-lo. Després de la conversa que van tenir, que això no ho explico, va acabar així: Pedro estava fart i Fidel callat, escoltant. Agafa Rocío, de peu i amb els braços en gerres, li diu al seu pare: Perquè jo, tot el que tinc és gràcies a aquest senyor, assenyalant a Fidel. No li dec res ni a la meva mare ni a tu».

Alhora, el discurs de la perruquera acabava amb una frase demolidora: «Jo no soc metge, però aquella nit a Pedro se li va partir el cor i em va dir: a aquesta filla de puta no la tornaré a veure mai més». Mosquera va dir també que «crec que Pedro va morir per aquesta discussió… I els psicòlegs ho saben. Després d'aquesta discussió, Pedro es passava les nits fumant tres paquets diaris mirant al cel», va afirmar qui va ser dona del boxejador.