Karmele Marchante, atropellada per un cotxe en un pas de vianants

La col·laboradora va aprofitar el succés per llançar una pulla directa a al programa de Telecinco.

Karmele Marchante en una imatge d'arxiu.
Karmele Marchante ha estat atropellada el passat 22 de juliol. | Telecinco

Karmele Marchante ha tornat a ser notícia després de diversos anys allunyada de la televisió. Recentment, l'excol·laboradora de 'Sálvame' ha estat víctima d'un atropellament que li ha ocasionat danys greus físics. La col·laboradora de televisió ha estat l'encarregada de relatar el succés ocorregut el passat dimecres 22 de juliol a través del seu compte de Twitter.

«Mentre feia esport, un conductor que anava parlant per telèfon em va envestir en un pas zebra causant-danys greus», ha aclarit la col·laboradora en el seu perfil de Twitter. A més dels danys físics, Karmele Marchante també té seqüeles mentals derivades de l'accident. La periodista encara està convalescent i espantada per l'incident de trànsit, però ha volgut assenyalar que es troba en procés de recuperació.

Karmele Marchante envia una pulla a Sálvame 'després de patir un accident

Karmele Marchante ha aprofitat el succés per a enviar una pulla a 'Sálvame', programa de què va marxar el 2016 després de discrepàncies amb l'equip. La col·laboradora va voler assenyalar que la seva intenció era amagar aquest succés, però com el programa de Telecinco tenia la informació va decidir explicar-ho ella de primera mà. «No va ser la meva intenció explicar aquest horrible fet, però com en el pitjor dels programes que JA NO TREBALLO la seva obsessió per mi no conclou, ho explico jo», assenyalava la periodista a Twitter.

Els seguidors de Karmele Marchante s'han quedat molt preocupats després de les declaracions dela seva ídola i no van trigar a mostrar el seu suport en xarxes socials. La col·laboradora, agraïda pels missatges d'ànim, també va voler tornar als seus seguidors l'afecte rebut.


Comentaris

envia el comentari