Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Katia Aveiro posant amb un vestit de pedreria brillant

Katia, la germana de Cristiano Ronaldo, ingressada d'urgència a l'hospital

Katia Aveiro pateix una pneumònia derivada de la covid-19

Katia Aveiro, la germana de Cristiano Ronaldo, no està passant pel seu millor moment després d'haver contret el coronavirus. És un nou rostre conegut que ha caigut contagiada per aquest virus que, d'una manera o altra, ens està afectant a tothom.

En un primer moment, la germana de Cristiano Ronaldo estava passant la malaltia amb símptomes lleus, però ara la incidència del virus li ha produït una important pneumònia. Per això, s'ha vist obligada a ingressar a l'Hospital Nelio Mendonça de l'illa de Madeira.

La mateixa Katia ha volgut explicar com es troba i ha relatat com està vivint aquesta experiència tan complicada a l'hospital. A més, ha enviat un missatge als seus seguidors per a conscienciar-los sobre la gravetat d'aquesta pandèmia de la covid-19.

La germana de Cristiano sap la importància que té ser caut, ja que convivim amb el virus. Així les coses, l'artista portuguesa s'ha mostrat responsable de cara al milió de seguidors que acumula a Instagram.

En una publicació al seu compte personal, Katia Aveiro explica que el 17 de juliol va donar positiu en coronavirus i que va estar aïllada a casa, tal com exigeixen els protocols sanitaris.

Katia Aveiro ha revelat que es troba millor «cada dia que passa»

Malgrat haver estat confinada, el seu estat de salut va empitjorar i el 23 de juliol va haver d'ingressar a un entre mèdic.

«Malauradament vaig tenir un empitjorament fruit del maleït virus i aquí estic, recuperant-me, gràcies a Déu i a l'equip mèdic tan meravellós que m'està tractant». Després d'aquest primer missatge, la cantant lusitana no ha volgut deixar passar l'oportunitat per a calmar els seus fans.

Katia ha dit que es troba millor «cada dia que passa», tot i seguir ingressada a l'hospital de Funchal, la capital de Madeira.

Katia se sent molt estimada per la seva família durant aquest moment tan difícil. «La meva família sempre és aquí per mi», prossegueix. A més, l'artista avança que seguirà explicant als seus seguidors com evoluciona en els propers dies.

Finalment envia un clar missatge per a tots els seus seguidors, als quals anima a estar alerta. «Us estimo. Cuideu-vos: vitamines, alegria, pau i ganes de viure. El sistema immunitari és agraït i impedeix moltes coses», sentencia a les xarxes socials.

Katia Aveiro està rebent mostres de suport de molta gent, incloent personatges famosos com Anabel Pantoja o Nacho Montes. Tothom vol que es recuperi com més aviat millor i esperem que d'aquí a uns dies la puguin veure fora de l'hospital ja totalment recuperada.

Cristiano Ronaldo ja va passar el coronavirus a l'octubre

Cal destacar que el seu germà, Cristiano Ronaldo, a l'octubre va donar positiu durant una concentració amb la selecció portuguesa. Així, el lusità va haver de deixar l'equip nacional mentre es disputava la Lliga de Nacions.

«Estic bé, no tinc símptomes. Ara he estat prenent una mica el sol. Això no cal prendre-s'ho de manera positiva, perquè és el més important», va afirmar el portuguès al seu compte d'Instagram.

El davanter del Juventus va assegurar que, «per ser sincer», no sentia res i estava fent repòs a casa seva. «No sento dolor, dormo bé i faig aquest vídeo per a agrair el suport i els missatges que estic rebent».

I va acabar dient: «Dono les gràcies i espero que aviat estigui entrenant, jugant i gaudint de la vida novament. La meva família està en un altre pis, no he tingut contacte amb ells. Per ara, el descans és el més important».