Muntatge Kike Calleja i Raquel Abad

Kike Calleja i Raquel Abad, primera crisi per una cantant que s'ha posat pel mig

Kike Calleja ha intentat evitar els problemes

Kike Calleja va començar a treballar a Telecinco darrere de les càmeres, però aviat va demostrar que tenia molt de talent per entretenir el públic. La seva fama ha anat creixent de manera progressiva i s'ha guanyat la confiança dels seus responsables. En una ocasió va substituir Jorge Javier Vázquez durant unes hores al Sábado Deluxe i va exercir de presentador.

Kike Calleja s'ha convertit en un rostre influent dins de la televisió, per això el seu casament amb Raquel Abad ha tingut una gran repercussió. El públic no està d'acord amb la gestió que Telecinco ha fet de l'esdeveniment i s'ha creat una crisi mediàtica. Els nuvis han de resoldre una situació delicada que no han creat ells.

Primer pla Kike Calleja
Kike Calleja és un dels grans periodistes de Telecinco. | Telecinco
 

Kike s'ha casat just el dia que Isabel Pantoja rebia un premi a l'Orgull LGTBI de Madrid, l'esdeveniment més important de l'any. Telecinco estava pendent del discurs de la 'tonadillera', però va tallar la connexió just quan estava a punt de sortir a l'escenari. Els col·laboradors de Viernes Deluxe van començar a parlar del casament de Calleja i els espectadors van considerar que era un error.

Kike ha rebut centenars de missatges a través de les xarxes socials i són molts els que el critiquen durament. Aclarim que ell no és el responsable de què ha passat, els directors del Deluxe van posar prioritat al casament perquè ho van considerar oportú. Tot i això, una gran part del públic ha carregat contra el periodista i ha tret a la llum la famosa trama judicial que l'ha esquitxat.

Isabel Pantoja s'ha ficat al casament del reporter i s'ha convertit en el centre de totes les mirades. En altres circumstàncies, l'esdeveniment de Calleja hauria tingut repercussió, però el concert que ha fet la 'tonadillera' era molt més rellevant. Les xarxes han cremat i d'un moment a l'altre s'ha creat una crisi mediàtica difícil de gestionar.

Kike Calleja ha mirat pel bé de Raquel

Kike gaudeix d'una dilatada trajectòria dins el món de la comunicació, per això ha pres una sèrie de decisions. Volia que els seus convidats estiguessin còmodes, per això ha retirat les càmeres i els telèfons mòbils. Raquel Abad no té tanta experiència i volia que no tingués por que algú pogués filtrar alguna fotografia.

Primer pla d'Isabel Pantoja somrient i mirant a càmera
Kike Calleja desconeix què ha passat amb Isabel Pantoja. | GTRES
 

Calleja, malgrat que el públic l'ha criticat durant el discurs d'Isabel Pantoja, és una de les cares més amables de Telecinco. S'ha convertit en un referent per a les noves generacions, ja que és a la televisió gràcies al seu formidable talent. Els seus defensors han deixat clar que ell no té la culpa que el Deluxe li prestés més atenció que a la sevillana.

Raquel Abad va cridar l'atenció dels mitjans fa uns anys perquè va concursar a Gran Hermano i va ser la protagonista de la seva edició. Es va enamorar d'un dels companys i van estar junts durant uns anys, però la relació no va funcionar. Al cap d'un temps va conèixer el periodista i des de llavors no s'han separat, junts viuen una història d'amor pur.

Kike Calleja rep centenars de missatges

Kike s'ha adonat que la polèmica Operació Deluxe l'ha perjudicat més del que es pensava. La xarxa social Twitter ha esdevingut la plataforma perfecta perquè el públic mostri el seu malestar. Recordem que és una trama que ha afectat la privadesa de 140 famosos i hi ha qui diu que Calleja hi té alguna cosa a veure.

El marit de Raquel Abad és innocent, cap jutge l'ha responsabilitzat de res i cal mantenir la prudència. Els seus defensors han deixat clar que no es mereix la crisi mediàtica que està passant, ja que és un professional de primera. L'antiga concursant de Gran Hermano no s'ha pronunciat, ja que és discreta i mai no parla de certs temes.