Kike, el fill malalt de Bertín Osborne i Fabiola torna a ser notícia

El fill del presentador i la model veneçolana ha rebut un regal d'aniversari molt especial

Imatge d'arxiu de Fabiola Martínez i Bertín Osborne
Bertín Osborne i Fabiola han celebrat l'aniversari del seu fill Kike | Europa Press


Kike, el fill gran de Bertín Osborne i Fabiola Martínez, va néixer un 31 de gener de fa 14 anys. Així doncs, la família Osborne ha celebrat el seu aniversari en un moment complicat en què Bertín i Fabiola estan tramitant el divorci. Tot i això, Kike ha rebut l'amor de la seva família en el dia del seu aniversari.  

Fabiola Martínez ha parlat amb 'Jaelos' per saber de primera mà com han celebrat l'aniversari de Kike i si ha rebut algun regal especial. La model ha lamentat no haver pogut fer una gran celebració per les restriccions de la pandèmia de la Covid-19, però ha assegurat que ha estat un aniversari ple de sorpreses i il·lusió. «Efectivament, la pandèmia no permet reunions, així que li faré un pastís amb tots els ingredients que li agraden i, per descomptat, li cantarem l'aniversari feliç», ha confessat Fabiola Martínez.


«Li han regalat un gosset!»

Fabiola assegura que el seu fill ha rebut moltes felicitacions a través de WhatsApp i videotrucades. «La família i amics van fent trucades de vídeo per felicitar-lo». A més, la veneçolana ha revelat el regal que ha rebut Kike: «Li han regalat un gosset!», exclama Fabiola.

La nova mascota que ha arribat a la casa de Kike és un gosset, es diu Drako i és de raça Shiba Inu. Aquest tipus de gossos, originaris del Japó, són els més petits les diferents races que es poden trobar en el país asiàtic.


L'orgull de Fabiola i Bertín pel seu fill Kike

Kike Osborne, tot i que a ell li agrada que li diguin Norberto Enrique, va néixer de forma prematura amb una lesió cerebral que no li permet créixer amb tota normalitat. Bertín i Fabiola se senten molt orgullosos del seu fill, per la seva força, el seu ànim i capacitat de superar els obstacles de la vida. 

L'any 2020, Fabiola parlava així a 'Jaleos': «Hi ha moltes coses que ens resulten gracioses i ho passem bé, tot i que nosaltres també infantilitzem sense voler. Quan veu a una noia que li agrada se li nota molt, es posa vermell, més tímid, es tapa la cara... I és clar, si ho veiem mai ho diem davant la persona perquè el deixaríem en evidència, però en el cas de Kike a vegades fallem en això», explicava.

«Ens van dir que no veuria, ni parlaria ni caminaria»

«En realitat aprenem molt d'ell. Kike, fisiològicament parlant, va sentint coses i es va explorant, així que hem d'adaptar-nos a aquesta nova etapa. Intentem preservar la seva intimitat, un moment que és seu i no és de ningú. Mentalitzar-se és molt important», confessava Fabiola.

Tot i que Bertín i Fabiola estan tramitant el divorci, no deixen ni un minut d'estar pendents de la cura i el benestar del seu fill Kike. «Ens van dir que no veuria, ni parlaria ni caminaria... ara els metges estan sorpresos amb la seva evolució», va afirmar  Bertín Osborne en una entrevista.


Comentaris

envia el comentari