Kiko Jiménez 'trenca' el polígraf i destapa la pitjor cara de Rocío Flores

L'ex de Gloria Camila va deixar en molt mal lloc la jove revelant certs detalls

Kiko Jiménez, actual parella de Sofia Suescun, durant diversos anys va mantenir una relació estreta amb Rocío Flores. I és que va ser parella de la seva tieta, Gloria Camila. D'aquí que conegui moltes coses de la vida de la filla d'Antonio David i Rocío Carrasco. Però no només d'ella, sinó de tot el seu entorn.

Precisament per aquest motiu, ahir a la nit va seure al plató de 'Sábado Deluxe' per sotmetre's al polígraf de Conchita. Ho va fer per revelar la veritable cara de la jove Flores, així com d'altres persones del seu cercle. I la veritat és que va realitzar unes confessions que van deixar la filla de Rocío Carrasco e en molt mal lloc. Sí, perquè deixar anar que no és aquesta nena dolça que sembla a la televisió.

Rocío Flores al descobert

Que Rocío Carrasco revelés en la seva sèrie documental que el 2012 va rebre una pallissa de la seva filla va deixar tot el públic perplex. Una pallissa per la qual la jove va ser condemnada i que va suposar el punt d'inflexió perquè mare i filla deixessin de tenir relació.

Sobre aquesta qüestió ha estat preguntat Kiko Jiménez. Així, ha revelat en el polígraf que tota la família Mohedano coneixia perfectament aquest episodi violent. Per aquest motiu sorprèn que familiars de Carrasco, com la seva tieta Rosa Benito, segueixin 'atacant-la' per no tenir contacte amb la seva primogènita sabent aquesta situació.

De la mateixa manera, el protagonista de 'Sábado Deluxe' va deixar clar amb les seves respostes que Rocío Flores no és aquest àngel que apareix en els platós. Així, no només la va definir com rancorosa sinó com una persona de caràcter violent.

En aquest sentit, va explicar que la jove es va enfrontar a ell el dia abans del casament de José Ortega Cano amb Ana María Aldon. Segons sembla, davant de la mare de Kiko, el va insultar amb termes com «pocavergonya» per haver agafat el cotxe. Així, ha exposat: «Va muntar un gran pollastre. La meva mare es va quedar blanca».

Així mateix, Kiko va explicar que a ell la jove va arribar a dir-li que no volia reconciliar-se amb la seva mare. És més, després de dir-li això ella va afegir: «Em mengeu el cony. Jo no faré una mediació amb la mare». Això sense passar per alt que va confessar que l'ha sentit carregar contra la seva progenitora qualificant-la com «filla de puta».

Rocío Flors al plató del programa de Ana Rosa Quintana
Segons Kiko Jiménez, Rocío Flors no és aquesta jove angelical que sembla | TELECINCO

Antonio David i Olga Moreno, destapats

Durant la docusèrie de Rocío Carrasco, tant Antonio David com Olga Moreno han quedat desemmascarats. Ell està en dubte perquè, entre altres coses, se li han desmuntat moltes de les seves mentides amb documentació. I ella ha quedat clar que no és tampoc aquesta dona tranquil·la, respectuosa i abnegada que sempre ha venut.

El polígraf que es va fer ahir a la nit Kiko Jiménez va venir a incidir en aquesta qüestió. Així, per exemple, de l'excol·laborador de 'Sálvame' va exposar que li va dir que tenia gravacions molt compromeses de Rocío Jurado i Ortega Cano. En concret, tres: «Un d'Ortega Cano a Nova York, un altre de Rocío Jurado a Miami i un altre dels dos a Madrid. Això és un material que mai es podrà emetre».

Així mateix, ha explicat que si Antonio David va ser a 'GH VIP' va ser perquè va arribar a un acord amb les productores per tornar a la tele: ell participava en aquest reality i, a canvi, la seva filla aniria a 'Supervivientes'.

Pel que fa a Olga Moreno, Jiménez va donar a conèixer que ella no només parla malament de Rocío Carrasco davant de Rocío Flores, sinó que fins i tot es refereix a aquesta com «filla de puta». Dues afirmacions corroborades pel polígraf que desmenteixen el que ella ha intentat 'vendre' sempre.

Els Mohedano tampoc es lliuren de l'polígraf

La família materna de Carrasco també va sortir a la llum ahir a la nit a 'Sábado Deluxe'. Sobre aquesta, Kiko va revelar que, després dels homenatges que es realitzen a Rocío Jurado, la família es reuneix per menjar. I és en aquests menjars quan s'insulta a la filla de 'la més gran'. En concret, va exposar: «El tema posterior era sempre dir 'mira aquesta filla de puta que mai apareix'». És més, no va dubtar a afegir que «Amador deia que Rocío Carrasco només feia homenatges per diners».

Unes paraules aquestes que van ofendre moltíssim a l'esmentat Amador que no va dubtar a enviar un missatge d'àudio a la directora del programa. Ho va fer per insultar Jiménez ratllant de «fill de puta i cabró».


Comentaris

envia el comentari