Primer pla de Kiko Hernández.

Kiko Hernández assenyala a l'home que ha enfonsat la seva carrera

Kiko Hernández ha parlat de qui l'ha allunyat del teatre

Kiko Hernández continua amb la seva feina a la televisió i els seus negocis fora de la pantalla petita. Fa molt poc temps va decidir fer el salt al teatre, amb l'obra Distinto, on ha fet de protagonista. Tot i això, aquesta última activitat, que era un dels seus grans somnis, s'ha enfonsat completament.

En un primer moment, es va exposar que el motiu per deixar els escenaris era que l'obra no havia aconseguit l'èxit esperat. Encara que ell ha reconegut que hi ha hagut alguna sessió amb baixa afluència de públic, ha donat una altra raó. És més, ha indicat que el responsable és una persona amb qui ha treballat en aquesta representació.

Kiko Hernández revela que hi ha un responsable

El col·laborador de Sálvame, cansat de sentir que l'obra no ha estat ben acollida, ha decidit revelar per què l'ha deixada. Ho ha fet en directe al programa i ha sorprès amb la seva confessió. Ha començat aquesta dient: «D'entre les 12 i 15 ciutats on hem anat de gira hem omplert en nou i hem tingut un munt de bones crítiques».

«El problema no ha estat la baixa afluència de públic. Jo l'11 de juny deixo l'obra o intento deixar-la per quart cop en cinc mesos i en contra de la meva voluntat. I per la meva salut mental i personal».

En aquest punt, ha dirigit les acusacions cap a una persona. Ha dit: «Estic parlant de companys, d'un director, d'un codirector i de tot un equip que sap de què parlo. T'ho dic a tu, vols que expliqui la veritat o ho deixem aquí?».

«Et diré més, he vingut al teatre i m'ha agradat tant que em quedaré. Tu ets qui sobres, a tu et tancaran totes les portes de tots els teatres. Gent com tu l'embruta, el taca».

Kiko no ha volgut revelar la identitat de qui li ha fet la vida insofrible en aquesta feina. Això sí, ha donat dades per explicar pel que ha hagut de passar: «Hem fet 14 dates i no sé ni com, m'havia d'haver anat a la segona».

«Els meus companys em deien que marxés, perquè no havia d'aguantar aquestes coses. A la tercera, vaig abandonar i em demanen que torni amb àudios plorant. Cometo l'error de tornar perquè hi ha una persona que no apareixerà més en les funcions fins que arribo a una i veig que està una altra vegada i es comença a embolicar».

Així mateix, ha relatat que ha arribat a sentir «por» i a sentir-se «envaït» pel comportament d'aquest individu. Ha reconegut que ho ha explicat perquè «no crec que sigui just i cal denunciar coses que no són normals. És la manera d'evitar que el dia de demà hi hagi gent que tingui patir allò que jo he hagut de patir».

«La feina és la feina i no es pot abusar de cap feina ni de cap treballador. En cap àmbit. He estat vomitant bilis del fàstic d'haver d'anar».

Kiko Hernández i les sospites que han generat les declaracions

L'exconcursant de GH ha vist que les seves paraules han generat un enorme enrenou i han provocat tota mena de conjectures sobre qui acusa. Per això, Informalia ha publicat que, en principi, s'havia pensat en el seu company de repartiment Fran Antón. Una font de l'obra li ha dit sobre això: «Crec que la persona a qui es refereix és a ell, l'actor a qui fa un petó en la representació i amb qui es portava molt bé. Però alguna cosa ha passat que no m'atreveixo a explicar».

Kiko Hernández i Fran Antón
Primerament, havien pensat que Fran Antón era el responsable del calvari de Kiko. | Cedida

Tot i això, altres fonts consultades han descartat a aquell: «Millor busqueu en una altra part. Fran, a més d'un gran professional, és una bona gent i un amic personal de Kiko».

D'aquesta manera, segueix sense aclarir-se qui és l'home que ha amargat a Hernández el seu primer treball teatral. Els rumors continuen.

▶️ Fabiola Martínez confiesa el calvario que vivió en pleno divorcio con Bertín Osborne