Kiko Hernández en un directe de Sálvame.

Kiko Hernández assenyala al traïdor que ha filtrat la imatge del seu xicot

Kiko Hernández ja sap qui és l'autor de les imatges on surt amb el seu nou xicot

Tot i que Kiko Hernández intenta evitar-ho, cada dia surten a la llum nous secrets de la seva vida privada. Ara, el tertulià ha descobert a Sálvame la identitat del «traïdor» que ha filtrat la seva relació amb l'actor Fran Antón. I és que es tracta de la persona que menys s'esperava.

Kiko Hernández es nega a exposar la seva intimitat

Després de diversos mesos allunyat de la petita pantalla, Kiko Hernández apareixia en unes imatges de la revista Lecturas. A més del sorprenentment canvi d'aspecte que ha tingut, el que també va impactar va ser la companyia del tertulià: un atractiu actor, Fran Antón.

Tal com li va dir Jorge Javier Vázquez, sembla que Kiko no està portant gaire bé el retorn a la televisió. I és que el col·laborador de Sálvame intenta evitar parlar de la seva intimitat.

«Estic així per la punyetera cara que se m'ha quedat!», va acabar finalment confessant Kiko. I és que, segons les seves pròpies paraules, li està «provocant moltes inseguretats» la seva nova cara. «Cada vegada que em veig a la càmera em sento malament; si això us fa riure, que cadascú faci el que vulgui amb les seves inseguretats».

Fotomuntatge de Kiko Hernández mostrant el seu canvi físic després dels retocs
Kiko Hernández mostra el seu canvi | CatalunyaDiari

Tot i que Kiko sí que va confessar penedir-se del seu nou rostre, sembla que el tertulià continua negant la seva relació amb l'actor. Segons Hernández, Fran Antón és simplement un director de teatre amb qui treballa. No obstant això, se li van enxampar algunes contradiccions a les confessions que va fer sobre el seu 'amic'.

La persona que va filtrar les imatges de Kiko treballa a Sálvame

El 20 d'octubre passat, a Sálvame, Jorge Javier va revelar alguns detalls sobre la suposada persona que hauria filtrat les imatges d'Hernández amb Fran Antón. El presentador, sense dir el nom perquè aquesta persona no es porta gaire bé amb Kiko, va dir que va ser algú de l'equip de Sálvame. Pel que sembla, en creuar-se amb Hernández als passadissos, a aquesta persona el va sorprendre el complet canvi facial del tertulià.

Així, la persona que va topar amb Kiko, va iniciar els rumors d'una possible intervenció estètica del col·laborador de Sálvame. És per això que la premsa elva seguir, i, sense esperar-s¡ho, van captar una informació encara més escandalosa. I és que van veure Kiko amb l'actor Fran Antón.

Fran Antón, l'amic especial de Kiko Hernández
Fran Antón, l'amic de Kiko Hernández | FRAN ANTÓN @FRANANTONLOPEZ

«L'agència no et segueix perquè creguin que tens un xicot, sinó per enxampar-te amb la cara nova», revelava entre rialles Jorge Javier. Kiko, per la seva banda, va negar que els enxampessin sortint de casa seva. Tot i que segueix negant la seva relació amb l'actor, Hernández es va mostrar una mica enfadat, i no només pels rumors del romanç.

I és que a Sálvame es van mostrar unes imatges de les filles de Kiko amb ell, cosa que va acabar per enfadar completament el tertulià. I és que Hernández hauria emès un comunicat al programa perquè no s'emetessin aquestes imatges. Segons sembla, està molt penedit d'haver mostrat les seves filles al públic i, després de veure que la seva petició al programa havia estat ignorada, va decidir sortir de plató.

Kiko Matamoros i Jorge Javier van anar a buscar-lo darrere seu. Després, Kiko va donar unes breus explicacions de per què havia sortit del plató.

Primer pla de Kiko Hernández amb el rostre ben seriós
Kiko Hernández esclata contra el programa | Sálvame / Telecinco

«Hi ha errors que es cometen a la vida, un d'ells va ser la portada de les meves filles. Crec que estava tan content que volia ensenyar-les a tothom. Al cap d'uns mesos, em deia cada dia que m'havia equivocat i no vull veure aquest error aquí, on em cuiden».

A més d'això, va dir que recordava qui hauria estat la persona amb qui es va trobar aquell dia: Laura Fa. I és que sembla que Laura hauria estat la persona que va filtrar les imatges de Kiko amb l'actor.