Primer pla de Tamara Falcó

Tamara Falcó confessa el que sempre ha callat sobre la seva teràpia

Tamara Falcó s'ha posat a les mans de professionals per superar la ruptura

Tamara Falcó ha tornat al focus mediàtic i ha confessat què ha estat ocultant de la seva teràpia aquestes últimes setmanes. Després de sortir a la llum la infidelitat d'Íñigo Onieva, la marquesa de Griñón s'ha posat a les mans de professionals per intentar superar aquest episodi nefast de la seva vida.

El darrer 22 de setembre, la filla de la Isabel Preysler va anar a les seves xarxes socials per compartir amb tots els seus seguidors una notícia que feia temps que esperava. Tanmateix, Tamara no s'esperava que, només unes hores després d'anunciar el seu compromís amb Íñigo Onieva, anessin a sortir unes imatges del seu xicot fent un petó a una noia en un festival de música al desert de Nevada (Estats Units).

Des de llavors, han estat poques les intervencions de Tamara Falcó davant dels mitjans de comunicació del nostre país. El darrer 27 de setembre, la guanyadora de MasterChef Celebrity va acudir a un esdeveniment important i no va tenir cap problema a contestar totes les preguntes de la premsa.

«Li vaig dir: "Que sàpigues que, tant me fa si han estat sis segons o un nanosegon al metavers, com això sigui veritat, aquí s'acaba tot"», va assegurar la col·laboradora de televisió, visiblement afectada per tot el que havia passat. «Jo vaig decidir apostar per la meva exparella fins que em vaig adonar que era veritat allò que em deien. Aquell Íñigo amb què jo em vaig prometre no té res a veure amb aquest Íñigo… No el reconec».

Tamara Falcó
Tamara Falcó n'està segura, no tornarà amb Íñigo. | INSTAGRAM (@TAMARA_FALCO)

Ara, i després del seu viatge espiritual al Santuari de Lurdes, Tamara Falcó ha reaparegut a El Hormiguero, on ha confessat com està portant la seva mediàtica ruptura.

Tamara Falcó s'ha posat a les mans de professionals

Tamara Falcó ha tornat al seu lloc de treball al 'talk show' d'Antena 3, El Hormiguero, on va assegurar que veu «impossible una reconciliació amb Íñigo» i que encara està «una mica en estat de xoc»,

Després de la seva imminent ruptura, la filla d'Isabel Preysler va fer la seva primera intervenció en aquest conegut programa, on va explicar tots els detalls d'aquella nit. Ara, gairebé un mes després, Tamara ha reaparegut molt canviada. Tot apunta que la seva escapada a Lurdes li ha vingut molt bé per recuperar-se de la seva ruptura. «Has estat al santuari de Lurdes vestida d'infermera», li ha dit Pablo Motos, i va provocar les rialles dels presents.

«No rigueu, no és just, anava amb l'uniforme d'Hospitalitat... I és molt pràctic. És igual com quan ets a l'escola, que no penses què t'has de posar. Ho va fer un dissenyador famós, des que va començar, s'estila vestir aquest uniforme. La gent el manlleva, però jo, que soc una perepunyetes, me l'he comprat. Hi tornaré», ha assegurat Tamara Falcó molt contenta.

Foto de Tamara Falcó vestida amb l'uniforme de l'Hospitalidad Virgen de Lourdes
Tamara Falcó feliç amb el seu pelegrinatge a Lurdes. | INSTAGRAM (@TAMARA_FALCO)

La guanyadora de MasterChef Celebrity ha volgut compartir amb els seus companys com ha viscut ella aquests dies de retir espiritual. «Ha estat una experiència preciosa, ha estat un descans. En aquests moments difícils, anar al Santuari de Lurdes ha estat preciós. Hi ha un riu, un castell, hi ha la gruta… Ho recomano a tothom».

Finalment, i després d'assegurar que no volia parlar més sobre la seva exparella, Tamara Falcó ha confessat en quin punt es troba anímicament. Tal com ella mateixa ha assegurat, la teràpia l'està ajudant molt en aquests moments. «Faig molta teràpia i, segons el temps marcat, continuo en estat de xoc, després vindrà la pena i la ira. Però pena pel que he perdut, no, perquè una cosa és allò que tu t'imagines i una altra cosa és allò que era».