Primer pla de Kiko Hernández.

Kiko Hernández confessa que es queda sense xicot després de descobrir l'engany

Kiko Hernández està estupefacte pel que ha passat

Kiko Hernández segueix gaudint de les vacances d'estiu, en què ha aprofitat per fer-se un empelt capil·lar. Però encara que està allunyat de Sálvame aquests dies, no deixa d'estar atent a tot allò que passa al programa i al que afecta els seus companys. Així, ha pogut saber que una col·laboradora ha vist 'danyar-se' la seva relació sentimental per un engany.

En concret, el madrileny sap que Laura Fa ha denunciat públicament que una persona l'està fent servir en una app de cites. Segons sembla, una dona està fent servir les seves fotografies per trobar parella a Tinder. I això la té molesta, igual que el seu marit.

Primer pla de Laura Fa
Kiko Hernández ja sap què li ha passat a Laura Fa | Telecinco

Kiko Hernández descobreix la situació de Laura Fa

L'exconcursant de Gran Hermano s'ha quedat estupefacte aquests dies en saber què li està passant a la Laura. I és que no ha dubtat a fer servir les xarxes socials per explicar el problema que està vivint i alertar-lo perquè ningú sigui enganyat. Així, ha confessat a Instagramque una dona anònima està emprant les seves imatges per intentar lligar a l'esmentada aplicació de cites.

Exactament, ha revelat que l'anònima recorre a penjar les seves fotos, que es diu Elizabeth i que diu que té 43 anys. Encara més, ha donat la dada que aquesta persona ni tan sols viu a Barcelona, on ella ho fa.

Kiko ha vist que Fa, tot seguit, s'ha mostrat molt contundent sobre això: «No soc jo. No tinc un perfil en aquesta app, estic casada i no he utilitzat aquesta aplicació».

Primer pla de la periodista catalana Laura Fa al plató de Sálvame
Kiko Hernández ha vist Laura desmentir estar en una aplicació per lligar | Telecinco

I és que la periodista és cert que fa molt de temps que és al costat de l'enginyer Daniel Estupiñá. Tenen una relació més que consolidada i fruit de la mateixa tenen dos fills: Pep, de 14 anys, i Lola, d'11 anys.

D'aquesta manera, ha decidit deixar clar que s'està fent servir la seva imatge en contra de la seva voluntat. A més, ho ha fet per evitar que el seu matrimoni es pugui veure qüestionat o posat en dubte de manera pública.

▶️ Vídeo del dia

Kiko Hernández veu com Laura Fa afronta els fets

Així les coses, el col·laborador de Sálvame s'haurà quedat bocabadat amb el que li ha passat a la seva companya, però també amb la reacció que ha tingut. Sí, perquè, encara que ha optat per denunciar a les xarxes la situació per no ser qüestionada ni que ningú sigui enganyat, s'ha pres amb cert sentit de l'humor el que ha passat.

I bona mostra d'això és que ha manifestat: «A algú li ha semblat collonut fer servir les meves fotos. Així que Elizabeth, m'encanta la idea. No cal que ho treguis».

Al que ha afegit: «Això sí, que sapigueu que jo no soc. Que quan aneu a una cita hi haurà una altra senyora, segurament estupendíssima de la vida, però que no tinc aquest perfil a l'app».

Laura Fa en un photocall
Kiko sap que la seva amiga està feliçment casada i no té res a veure amb aquest perfil fals| GTRES

Segons les seves paraules sembla que Fa no ho denunciarà davant la policia, encara que la veritat és que podria fer-ho si volgués. I és que, com està recollit a la Constitució Espanyola, fer servir imatges mitjançant un perfil fals és constitutiu d'un delicte. Exactament és un atemptat contra el dret a la pròpia imatge.

Sigui com sigui, la veritat és que la companya de Kiko no és l'única famosa a qui se li ha suplantat la seva identitat en una app de cites. Altres celebrities víctimes d'aquesta situació han estat el cantant Dani Martín, Julián Contreras Junior i el presentador Nando Escribano, per exemple.