Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana destapa la bomba que només coneixien el seu marit i els seus fills

La presentadora torna a 'El programa de Ana Rosa' de manera imminent

Ana Rosa Quintana es mor de ganes per tornar al lloc d'on mai havia d'haver sortit. La veritat és que la presentadora es va veure obligada a deixar la feina després que anunciés en directe que patia un càncer de mama. 

Ana Rosa Quintana va tenir el coratge d'acudir, cap al novembre del 2021, al seu últim programa com a conductora de l'espai que presenta des de fa 15 anys. Tot just començar, va donar la dolorosa notícia i la periodista madrilenya va deixar l'audiència de pedra. Visiblement emocionada, se'n va apartar i se'n va anar a casa per començar el tractament que la tindria 10 mesos fora de joc.

El cas és que Ana Rosa ha portat tan bé com ha pogut tot aquest temps fora de la feina que l'apassiona: posar-se davant d'una càmera de televisió.

Ana Rosa Quintana confirma la notícia que ja coneix la seva família

Ha passat per moments millors i pitjors, però sempre ha sentit el suport del seu marit, dels seus fills i dels companys de professió. Tots ells hi han estat per enviar-li un càlid missatge quan més baixa estava d'ànim.

Per sort per a la presentadora, la seva evolució ha estat tot un èxit i el darrer estiu ja la vèiem sortir de casa en un parell d'ocasions. Per exemple, el dia que va anar amb el seu marit a veure una correguda de bous a la cèntrica plaça de Las Ventas de Madrid.

També a l'inici de l'estiu, Ana Rosa va reunir tots els treballadors que té en nòmina la seva productora, Unicorn Content, per fer una festa final de temporada. Allí la vam veure molt canviada, però plena d'il·lusió i esperançada de tornar aviat al seu lloc de treball.

Revelen sense voler la data de tornada de la comunicadora

És cert que s'ha rumorejat molt, des de l'última vegada que la vam veure en públic, sobre la data en què la dona de Juan Muñoz tornaria a Telecinco: un plató que tanta pena li va fer abandonar llavors.

S'ha publicat els darrers dies que Ana Rosa hi tornaria a finals de setembre. És a dir, un parell de setmanes després que s'estreni la temporada, que arrencarà aquest dilluns 12 de setembre. Tanmateix, sembla que els terminis s'han avançat lleugerament. Ana Rosa podria estar amb tota l'audiència del seu programa en unes hores i contra tot pronòstic.

Ana Rosa Quintana amb posat seriós
Ana Rosa Quintana ha patit una època molt dura a causa del càncer. | GTRES

Tot ha passat en una connexió en directe durant el programa de divendres. Així doncs, una de les reporteres de El programa del verano ha revelat sense voler la data de tornada de la seva cap. Una senyora ha dit a la reportera de Telecinco que li encanta la comunicadora madrilenya. La contestació de la companya de Mediaset no ha estat una altra que «dilluns tindrà oportunitat de tornar a veure la presentadora al seu plató».

Joaquín Prat no aclareix què passarà amb la seva cap

El cas és que ha agafat a tots per sorpresa aquest avanç de dues setmanes quant a la tornada de la cap de Unicorn Content, però ja veurem si finalment es compleix el que ha explicat aquest matí la reportera de Mediaset.

Això sí, abans de finalitzar el programa d'ahir, Joaquín Prat hi ha intervingut per això que havia dit la seva companya. No ha aclarit gaire quan estarà Ana Rosa amb ell i la resta de treballadors del programa.

«Anita, sé que t'hagués encantat fer avui aquest programa, però no et preocupis que n'hi haurà molts més. Aquí t'esperem com sempre, ja hi queda menys», unes paraules que no acaben de concretar la data de tornada de la seva cap.

▶️ Vídeo del dia