David Flores Carrasco

David Flores Carrasco explica per fi on està i la seva decisió final

David Flores sap l'interès que la situació desperta

David Flores Carrasco és conscient de l'interès mediàtic que genera la seva família i més ara que la segona part de la docu-sèrie de la seva mare s'ha estrenat en obert. Per això sap que hi ha una gran expectació per saber què és de la seva germana gran, Rocío Flores. I és que sembla haver 'desaparegut' de la televisió.

Aquesta circumstància ha generat molt enrenou, però ara s'ha revelat la realitat. La mateixa protagonista ha explicat què fa, a què es dedica i fins i tot quin és el seu futur professional més immediat.

David Flores Carrasco, perplex davant l'absència

El fill d'Antonio David sap que, tot i haver dit no voler saber res de la televisió, Rocío s'està guanyant la vida com a col·laboradora. Ha estat treballant en diferents espais de Telecincoi ha sorprès moltíssim que des de fa setmanes no hagi tornat al seu lloc de treball.

Per exemple, no ha ocupat el seu seient al club social d'El programa de Ana Rosa. Encara més, s'esperava que tornés a la cadena defensant la seva tieta, Gloria Camila, al plató del reality en què participa. Però res de res.

Per això han començat a circular tota mena de rumors, i entre ells podria haver pres la decisió de centrar-se en la seva faceta d''influencer' a les xarxes.

Imatge de David Flores Carrasco i Rocío Flores.
David Flores Carrasco és conscient que Rocío fa setmanes que està allunyada de la televisió | Instagram

David Flores Carrasco ja sap que ha saldat tots els dubtes

El net de 'La Jurado' ha vist que la seva germana gran ha volgut tancar totes les xerrameques que estaven circulant sobre ella. I ho ha fet responent les preguntes que li ha fet Europa Press. Així, sobre si té projectes dins de la televisió per a la nova temporada, ha dit: «No en tinc ni idea ara mateix, el que vingui».

Alhora, el reporter va voler incidir si continuarà treballant com a col·laboradora i la seva resposta ha estat clara: «No ho sé, no contesto. Estic molt tranquil·la i molt bé. La meva vida continua normal».

Sobre si anirà a platós per treure la cara pel pas de la seva tieta pel reality Pesadilla en el paraíso també s'hi ha pronunciat. Les seves paraules han estat aquestes: «Ella té el seu defensor, però si estic a la tele treballant diré el que em sembli bé i el que em sembli malament. Ja la trobo a faltar».

Primer pla de Rocío Flores.
La germana de David Flores Carrasco no serà la defensora de Gloria | Europa Press

I si amb aquest assumpte ha estat una mica cauta o esquiva, com vulguem anomenar-ho, ha estat més clara amb una altra qüestió. Sí, perquè s'ha volgut saber per què no ha estat al costat de la seva família materna a Chipiona al pas de la Mare de Déu de Regla. Sobre això, ha afirmat: «No he pogut estar».

«Però he estat en contacte amb la meva cosina, m'ha estat fent fotos. És veritat que se'm va convidar, com cada any, però no hi he pogut anar. És que justament tenia feina a Madrid i l'endemà un casament, aleshores per qüestió de temps no podia acudir», prosseguia.

▶️ Vídeo del dia

Això sí, ha reconegut que «tinc pensament d'anar a veure la meva família per part de la mare. I és que no els he vist a tot l'estiu».

Foto del balcó de Chipiona de Rocío Jurado amb els seus familiars.
David Flores Carrasco ha vist Rocío explicar la seva absència a Chipiona | GTRES

Així doncs, David Flores ha vist que Rocío ha estat molt xerradora amb la premsa, tant que ha contestat les preguntes sobre el segon lliurament de la docu-sèrie de la seva mare. I ho ha fet per exposar que «no l'estic veient. Ni em trobo preparada, ni crec que ho necessiti ni crec que em beneficiï mentalment».

Ella no, però el seu pare sí que l'està seguint i n'està parlant al canal de Youtube. I davant d'això s'ha mostrat d'acord: «Si ell ho veu oportú i se'l menciona, per què no? Des del respecte es pot opinar de tot».