Muntatge de Paloma Cuevas amb Enrique Ponce

Enrique Ponce truca a Paloma Cuevas i li demana una cosa pensant en les seves filles

Enrique Ponce va ser el primer sorprès amb la relació

Enrique Ponce mai va acabar de creure que Paloma Cuevas refés la seva vida al costat de Luis Miguel. Considerava el cantant el seu amic íntim i no pensava que el trairia refugiant-se als braços de la seva ex. Però amb el temps es va adonar que tot era possible.

Aquest 11 de setembre va ser una data molt especial per a la dissenyadora. Va fer 50 anys i la seva intenció era envoltar-se dels seus i bufar espelmes en un ambient el més íntim possible. Com es podia esperar, en aquella festa hi va haver moltes absències.

Ponce, amb qui manté una cordial relació, no hi va ser present. Tampoc l'artista mexicà, amb qui se la vincula des de fa setmanes. Tots dos són molt gelosos de la seva vida privada, per la qual cosa intenten portar amb molta discreció el seu presumpte romanç.

Per a alguns, només es tracta d'una amistat especial que es conserva amb el pas dels anys. En aquesta història hi ha una cosa que resulta especialment cridanera i que pretén despistar la premsa.

Fa uns dies van estar allotjats a La Zagaleta, una exclusiva urbanització situada al municipi de Benhavís, afirmen per Semana. Tanmateix, a les seves xarxes socials no apareix res d'aquesta escapada. Tot i la bona relació que hi ha entre ells des de fa dècades, no se segueixen en aquestes aplicacions.

Pla general d'Enrique Ponce amb el rostre seriós i dins d'una plaça de bous
Enrique Ponce està decebut amb el cantant | Europa Press

Fet que resulta molt curiosa, sobretot quan l'ex del torero acostuma a seguir tots els seus amics, amb els quals sol interactuar. L'estratègia del cantant és totalment diferent. No segueix cap compte, per la qual cosa li servirà d'excusa per fer creure que no hi ha res entre ells.

Enrique Ponce havia esdevingut un dels millors amics de Luis Miguel. Cada vegada que la parella viatjava a Miami solia allotjar-se a la residència del cantant i fins i tot són els padrins de bateig del seu fill. Hi ha molts enllaços entre ells.

La intenció del torero en el seu moment era endinsar-se al món de la música. I tenia al cap protagonitzar un duo amb ell, amb el qual interpretaria una sèrie de temes. Suposaria tota una promoció per al valencià, que ha vist com tot es quedava aparcat.

Fa un temps es va arribar a especular amb la possibilitat que l'acostament entre el mexicà i Cuevas estigués motivat per algun negoci. Pel que sembla, Luis Miguel estaria interessat a adquirir La Cetrina, la finca en què va viure el destre amb la seva família. Tot i això, l'entorn de tots dos ho va acabar desmentint.

Enrique Ponce i Ana Soria.
Ana Soria li ha tornat la felicitat a Ponce | GTRES

La dissenyadora i l'intèrpret estan solters i disposats a refer la seva vida. En aquests instants es donen suport l'un a l'altre després de les ruptures respectives. Per això s'han vist les cares en múltiples ocasions al llarg d'aquest any.

Enrique Ponce, feliç amb la seva noia

Enrique Ponce es mostra radiant al costat d'Ana Soria, amb qui ja fa un parell d'anys que té una relació. No presten atenció a tots els rumors que parlen d'una crisi constant en la parella. Se'ls veu cada dia més units.

El torero ha trobat l'estabilitat al costat de la jove estudiant, integrant-se a la perfecció al seu entorn. Tant amics com familiars hi estan encantats. A Almeria està molt còmode, com demostra el fet que hagi comprat una casa.

▶️ Vídeo del dia

L'únic que preocupa l'ex de Paloma Cuevas és la relació amb les seves filles. Les joves no accepten encara la seva parella. Encara no han aconseguit acceptar la ruptura del matrimoni.

Enrique Ponce sap que li queda molt per fer, sobretot pensant en el benefici de les menors. Creu que amb el temps tot se solucionarà.