Primer pla de Tamara Falcó

Tamara Falcó llegeix la carta on s'explica la veritable infidelitat

Tamara ha aparegut a la televisió després de l'escàndol

Tamara Falcó sap mantenir les formes encara que les tempestes creixin al seu voltant. La filla d'Isabel Preysler apareixia aquesta setmana a El Hormiguero, vestida de blau i amb el seu estil habitual, una mica 'tifa' i impostat.

Tamara no ha volgut parlar de la polèmica de la setmana, aquesta que indirectament té molt a veure amb ella. La marquesa vídua de Griñón, és a dir, Esther Doña, és a dir, la seva madrastra, és al mig de l'embolic del cor més surrealista de l'estiu.

Tamara Falcó segueix de prop tota la informació que aquest inesperat fulletó està generant. Ho resumim ràpidament: Esther Doña, vídua de Carlos Falcó, havia començat fa un temps una relació amb Santiago Pedraz.

Ella i el jutge de l'Audiència Nacional anunciaven la seva boda fa un parell de setmanes a la portada de la revista ¡Hola!. Poques hores després començava a córrer el rumor, després d'haver-ho confirmat, que, en realitat, ja no eren parella. Doña, en dies posteriors havia estat vista amb un altre home que, alhora, té dona i fills i que hauria abandonat la seva família per ella.

Tamara, que és la Marquesa de Griñón és conscient que tot aquest escàndol no juga gens a favor del bon nom del seu marquesat. Tot i això, lluny d'entrar al joc i com que la seva relació amb Esther Doña no és precisament bona, prefereix guardar silenci.

Tamara Falcó
Tamara Falcó feliç i enamorada del seu xicot Íñigo. | INSTAGRAM (@TAMARA_FALCO)

Ella ha posat la nota de color a l'espinós assumpte explicant una anècdota entre ella el seu pare i el rei d'Anglaterra, Carles III. A El Hormiguero va explicar —tot i que ningú ho va entendre molt bé— l'encreuament de paraules que va tenir Tamara amb l'expríncep Carles sobre la caça. Tant el rei anglès com el pare de Tamara compartien afició per la caça i ella va voler intervenir en una conversa sense gaire encert.

Tamara Falcó descobreix la carta que revela el secret que ho explica tot

Tamara Falcó s'ha mostrat tranquil·la i aliena a l'escàndol que protagonitza la seva madrastra. No obstant això, una carta que ara ha arribat a Es la mañana de Federico aclareix alguns dubtes sobre la relació d'Esther Doña.

Així doncs, la parella del suposat xicot d'Esther, Carla, ha escrit al programa i ha aclarit que ella i Bruno, el nou amor de Doña, no estaven junts a l'estiu. Segons diversos periodistes, hi va haver un episodi en què Bruno es trobava al vaixell amb la seva dona i altres amics i, quan va arribar d'Esther, tots van haver de marxar.

Ella ho ha desmentit rotundament assegurant que «Carla mai ha estat en aquest vaixell des que van trencar la seva relació al maig». De fet, durant tot l'estiu ha trepitjat el vaixell i no hi ha hagut mai un encontre entre Carla i la madrastra de Tamara Falcó. Així doncs, Bruno estaria ja solter quan va aparèixer a les fotos al costat d'Esther Doña. Segons apunten al programa, la filtració d'aquesta història «convenia» als relatius del jutge Pedraz i apunten a una batalla del relat que mantenen Doña i el jutge.

Foto de Santiago Pedraz i Esther Doña.
Esther Doña i Santiago Pedraz han estat els protagonistes del fulletó de l'estiu. | Europa Press

Tamara Falcó fuig dels escàndols

Tamara Falcó no és amiga dels escàndols. Ella està esperant la seva boda, que no arriba «perquè encara no m'ho han demanat», ha explicat. També ha assegurat que no serà ella qui li ho demani a Íñigo Onieva, ja que en aquest sentit és tradicional i espera que sigui ell qui faci el pas.

Carla, la dona del suposat xicot d'Esther Doña, tampoc no vol escàndols. Amb la missiva que ha enviat al programa radiofònic vol desvincular-se totalment dels embolics amorosos de la seva exparella.

Segons han apuntat, «no vol saber res d'aquest tema, no vol que la fiquin en més embolics. Ella està alleujada després de la ruptura amb Bruno perquè ella és una dona formal que no vol històries. És d'una família que mai no s'ha fet ficat en aquestes coses, no vol escàndols».

▶️ Vídeo del dia