Primer pla de Belén Esteban.

Belén Esteban, en xoc en sentir el nom de María José Campanario temps després

La col·laboradora no pot creure el que pensa fer el seu exmarit, Jesulín de Ubrique

No hi ha dubte que Belén Esteban ha tornat amb molta força a la vida pública. Dilluns passat, 5 de setembre, va tornar al seu estimat programa, Sálvame, després de l'accident que va patir en el mateix espai mesos enrere.

Això sí, com era d'esperar, només arribar va haver de fer front a una sèrie de polèmiques. I una va ser el triangle amorós que té Anabel Pantoja amb Yulen Pereira i Omar Sánchez.

No obstant això, sembla que la direcció del format de les tardes no va voler tractar un altre tema espinós per a la de Paracuellos, només arribar al programa. Però, tot i això, la mare d'Andreíta no s'ha salvat de ser preguntada pel que temia més: la futura docu-sèrie del seu exmarit, Jesulín de Ubrique.

Imatge de Belén Esteban.
La tertuliana podria sentir certa por perquè surti a la llum aquest projecte | TELECINCO

Belén Esteban parla alt i clar sobre la docu-sèrie de Jesulín

Així és, fa unes setmanes, Jesulín de Ubrique, exmarit de Belén Esteban, anunciava un dels seus desitjos més grans en aquesta vida: poder retratar la seva vida en un documental. I és que al torero li fa il·lusió fer aquest projecte que últimament està tan de moda, ja que molts personatges públics del nostre país ja compten amb un de propi.

Per descomptat, el més famós és el de Rociíto, que va marcar un abans i un després a la petita pantalla, i, el més recent, ha estat el de Tamara Falcó.

Així mateix, Belén Esteban va ser testimoni que en una recent entrevista per a ¡Hola!, el pare de la seva filla va confessar que tenia la futura intenció de fer el seu propi documental. «Estic pendent de fer una sèrie documental per a una plataforma. És un recorregut per la meva vida amb imatges i hi participarà molta gent: companys d'estudis, metges, amics...», revelava.

Evidentment, en aquesta autobiografia sortiria el nom de Belén Esteban, ja que ha estat una part molt important a la vida del torero. Però el cert, és que la tertuliana podria sentir certa por que surti a la llum aquesta docu-sèrie per un clar motiu. I és que el pare de la seva filla podria venjar-se per tots els anys que ella ha estat a la televisió parlant-ne.

D'altra banda, tot semblava indicar que aquest projecte veuria la llum d'aquí uns quants anys, però res més lluny de la realitat. Tal com va explicar el mateix marit de María José Campanario, les negociacions per dur a terme aquest projecte estan molt avançades.

De manera que ja és un fet, ara només falta saber quan i on s'emetrà aquest document tan esperat. Però, de moment, és inevitable no preguntar-nos què en pensa la mare de la seva filla, Andrea Janeiro, de tot això.

Belén Esteban apareixia el passat 8 de setembre a l'Espai Ibercaja Delicias amb motiu de l'estrena de Dirty Dancing, el musical. Va ser allà on els mitjans presents no van poder evitar preguntar-li.

▶️ Vídeo del dia

«No parlaré res de Jesús, ni de Jesulín, ni de Campanario, res. Sabeu que ja no diré res», admetia contundent. Alhora, també va confessar que tampoc parlaria de la seva filla Andrea, ja que va demanar estar «sota estricte anonimat», de manera que ni tan sols pot ser esmentada públicament.

Però, encara que no s'ha volgut pronunciar sobre aquesta notícia, el cert és que aquest projecte podria posar en perill el bon rotllo que ara manté la tertuliana amb Jesulín de Ubrique. Sens dubte, una relació que ha costat anys d'aconseguir perquè ara es llenci tot per la borda.

Primer pla de Jesulín de Ubrique a la plaça de toros
L'exmarit de la de Paracuellos vol fer una docu-sèrie | GTRES

Belén Esteban es reconcilia amb la seva amiga

D'altra banda, en aquest esdeveniment, Belén Esteban tampoc es va escapar de ser preguntada pel desacord que ha tingut aquests dies amb una persona molt propera a ella.

Sí, perquè, fa uns dies, la de Paracuellos va fer de forma pública la picabaralla que tenia amb la seva amiga Terelu Campos. I el motiu d'aquest enuig era perquè la mare d'Alejandra Rubio, segons sembla, no havia convidat la tertuliana a la festa del seu aniversari.

Per aquesta raó, la col·laboradora no dubtava a mostrar-se disgustada sobre això. Tanmateix, per sort d'ella, les dues amigues van aconseguir posar fi a les seves desavinences.

«Terelu m'ha enviat un WhatsApp molt bonic i m'ha donat una explicació, perquè ella pensava una cosa. Ja està», aclaria la mare d'Andreíta.