Primer pla de Lara Álvarez

Lara Álvarez sap que la relació ha canviat i que ha escollit una altra persona

Lara Álvarez, es va mostrar molt afectada per la notícia abans del seu debut

Lara Álvarez és una persona que aporta confiança i serenitat als projectes en què participa. I aquests darrers anys els ha dedicat gairebé en exclusiva a ser la cara de Supervivientes in situ, a Hondures.

Cada any, amb l'arribada de la primavera, la presentadora ha fet les maletes, s'hi ha enfundat els millors i més espectaculars biquinis i se n'ha anat a treballar lluny de casa. Tres mesos vivint allà, compartint penes i alegries amb l'equip i els concursants i allunyada de la seva família i els seus amics d'Espanya.

Després del concurs, llargues i merescudes vacances, alguns espais publicitaris o espais menors de Mediaseti tornada a Hondures. Aquest any, Lara Álvarez va tornar a brillar a Supervivientes, demostrant complicitat amb Jorge Javier Vázquez i passió i professionalitat per tot arreu.

De fet, oblidat queda el moment en què gairebé queda fora del programa, ja que finalment es va arribar a bona entesa. Així, Lara continua sent una de les presentadores més estimades de la casa i el premi a la seva implicació és un nou xou, el qual es presenta com l'estrella de la tardor.

No obstant això, encara que tot marxava vent en popa i Pesadilla en el paraíso ha començat amb molta il·lusió, alguna cosa ha truncat les expectatives de Lara Álvarez. I és que, es produïa un canvi d'última hora que la deixava força tocada.

Lara i els canvis d'última hora als quals s'haurà d'adaptar

Lara Álvarez estava cridada a passar de reina d'Hondures a reina de la granja. Inicialment, es va plantejar aquest reality seguint la dinàmica del format original suec. I és que, la idea era gravar prèviament la convivència i emetre després els fragments més destacats a les gales.

La persona escollida per presentar aquestes gales principals era la mateixa Álvarez. Així, es convertia en la conductora titular de l'espai i Carlos Sobera s'ocuparia dels debats dels diumenges. Una cosa semblant a La isla de las tantaciones, on no hi ha vídeos en directe, per entendre'ns.

Però, tanmateix, aquesta setmana ha estat realment negra per a Telecinco. Tot i que es presentava com la que marca l'inici d'una temporada d'estrenes que esperaven triomfar, les dades d'audiència no han acompanyat gens. Més aviat han estat un fracàs realment important.

I això va provocar reunions d'última hora i canvis per a Pesadilla en el paraíso, i finalment es va optar per deixar Lara Álvarez com a secundària i posar Carlos Sobera com a titular de les gales.

Així doncs, no han volgut arriscar amb un format diferent i han optat per la gala convencional, amb col·laboradors com ara Alejandro Albalá, Raquel Lozano o Marta Peñate.

▶️ Vídeo del dia

Lara Álvarez fa triomfar el seu paper al programa de moda

Lara Álvarez hi continua tenint protagonisme, però menys. Per exemple, es van eliminar algunes de les seves presentacions ja previstes i se la va posar a fer el mateix que a Supervivientes: organitzar les proves i retransmetre-les.

Primer pla de Lara Álvarez en el programa 'Supervivientes'
Lara Álvarez, relegada a un segon pla a Pesadilla en el paraíso | Mediaset

Però el resultat tampoc ha estat l'esperat. El programa s'ha convertit en l'estrena de reality menys vist dels darrers anys, amb un 13,5% de share. Sobera també s'encarregarà dels debats de diumenge, mentre que Lara Álvarez serà la responsable de presentar els resums dels dilluns, dimarts i dimecres on es desenvoluparan les proves.

Lara Álvarez manté la vida privada allunyada dels focus

Passi el que passi amb Pesadilla en el paraíso, Lara no perd el temps. Amb esperit de formigueta, la model i presentadora ha aconseguit amassar una considerable fortuna que ha invertit en una luxosa casa de Las Rozas i en altres béns immobles. Segons VozPopuli, el seu sou puja a uns 200.000 euros anuals, per la qual cosa té capacitat d'inversió i d'estalvi.

Respecte a la seva vida sentimental, és un misteri saber per què no aconsegueix una parella estable. Lara Álvarez ha sortit amb Fernando Alonso, Ángel Martín, Sergio Ramos o Andrés Velencoso. I als seus 36 anys, segueix soltera.