Imatge de Shakira.

Shakira enxampada a Catalunya: es deixa veure amb un famós després de la ruptura

Shakira va aparèixer per sorpresa amb el cantant Ozuna

Després del gran èxit del senzill de Shakira amb Raw Alejandro, ara la cantant s'ha endinsat en un nou projecte professional. Des que es va fer pública la ruptura de la cantant amb Gerard Piqué, Shakira ha fet molt poques aparicions públiques. Encara que això, a poc a poc, està canviant.

Aquesta matinada passada, Shakira va ser vista a Manresa, al Bages, acompanyada del cantant porto-riqueny Ozuna. D'aquesta manera, les dues estrelles de la música urbana estan treballant plegats en un nou senzill i gravaran el seu videoclip en un establiment de la capital del Bages.

Tal com informa Regió7, la productora del videoclip va contactar amb el grup Llobet per poder gravar el vídeo en un dels seus establiments. Així, la reacció dels fans no s'ha fet esperar i els carrers de Manresa s'han omplert de gent esperant poder veure als dos cantants. Han sigut molts els que han volgut publicar fotografies i vídeos a les seves xarxes socials.

A més, tal com informa EFE, a causa del gran nombre de persones que hi havia i l'enregistrament del videoclip han suposat afectacions de trànsit en la zona de la Muralla de Sant Domènec i al carrer Jaume I de Manresa, entre les dues de la matinada i les set d'aquest matí.

▶️ El vídeo de la setmana

No és el primer cop que grava a Catalunya

Shakira ja fa uns mesos que va anunciar el llançament del nou senzill anomenat Te felicito gravat en col·laboració amb el cantant porto-riqueny Raw Alejandro. La cançó ha tingut un èxit aclaparador a escala mundial, ja que ha estat la número 1 en diverses llistes de reproducció aquest estiu.

Les dues estrelles de la música llatina, cantaven plegats en una cançó funk que flirtejava en algun passatge amb el reggaeton i que arribava acompanyada d'un videoclip dirigit pel fotògraf i dissenyador català Jaume de Laiguana. A més, el seu videoclip es va gravar, també, a Catalunya més concretament a la capital catalana, Barcelona.

No és la primera vegada que la de Barranquilla treballa amb el dissenyador gràfic, director artístic, productor musical i fotògraf català, ja que a banda d'haver dirigit diversos vídeos musicals de la cantant, Laiguana, també va ser director artístic de la gira mundial de Shakira 2006-2007.

Al vídeo, apareixia Shakira creant en un taller el seu home ideal, que resulta ser Raw Alejandro, i en acabar els dos ballaven en una robòtica coreografia. La colombiana felicitava irònicament el seu amant, al qual culpa de ser un fals «de dues cares» que ven «filosofia barata» i que, en el fons, no l'estima com ella voldria. Fet que, posteriorment, es va interpretar que podria anar dirigit cap a la seva exparella Gerard Piqué.