Primer pla d'Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro truca al seu pare Jesulín per demanar-li un gran favor

Andreíta no vol que la guerra torni a esclatar

Andrea Janeiro no dona crèdit al que acaba de sentir. Per això, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de despenjar el telèfon per demanar al seu pare un important favor personal.

No hi ha cap dubte que aquest estiu ha estat marcat per les novetats del conegut clan. I és que als problemes de salut de 'la princesa del poble', cal sumar-hi el naixement del nou fill de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.

Andrea Janeiro de perfil quan era petita
Andrea Janeiro només vol pau | GTRES

A principis de juny, el matrimoni va acudir a l'hospital Puerta de Sur de Jerez per donar la benvinguda a Hugo, el nou germanet d'Andrea Janeiro.

Durant les primeres setmanes, el torero i l'odontòloga van decidir desaparèixer del mapa del tot. Però, quan tots pensaven que havien decidit allunyar-se del focus mediàtic, l'ex de Belén Esteban i la seva dona van tornar a les nostres vides amb magnificència.

El 10 d'agost passat, la revista ¡Hola! va publicar en exclusiva la primera i esperada entrevista del torero després del naixement del seu quart fill. El matrimoni va tenir l'oportunitat de parlar sobre el seu embaràs, la seva relació i els propers projectes laborals del pare d'Andrea Janeiro.

Ara, la filla de la tertuliana de Sálvame està molt preocupada pel nou projecte que té el progenitor entre mans. Per això, no ha volgut deixar passar el temps per demanar Jesulín un favor molt especial.

Muntatge de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro
Andrea Janeiro i Jesulín es porten millor que mai | La Noticia Digital

Andrea Janeiro només vol pau

Andrea Janeiro s'ha quedat sense paraules en conèixer el nou projecte professional del pare. I és que, després d'anys en silenci, tot apunta que Jesulín de Ubrique ha decidit no callar més.

Des de fa més de 20 anys, el torero ha optat per mantenir-se al marge de totes les polèmiques relacionades amb Andrea Janeiro i la seva exparella, Belén Esteban. Durant tot aquest temps, la col·laboradora de Sálvame ha estat parlant als platós de televisió sobre la relació que el torero ha mantingut amb Andrea Janeiro, però sembla que tot ha canviat completament. I és que, des de fa uns quants mesos, pare i filla mantenen una relació del més normal.

Ara, i malgrat que la tensió entre el torero i la princesa del poble s'ha relaxat, acaba de sortir a la llum el nou projecte audiovisual que Jesulín té entre mans. 

Imatge de Jesulín de Ubrique.
Jesulín estrenarà una docusèrie sobre la seva vida | GTRES

Com ja va avançar en el seu reportatge a la revista ¡Hola!, una productora s'ha posat en contacte amb ell per proposar-li una oferta molt difícil de rebutjar. «Estic pendent de fer una sèrie documental per a una plataforma. [...] És un recorregut per la meva vida amb imatges i hi participarà molta gent, companys d'estudis, professionals, metges, amics... M'ho ha ofert una productora. No sabem quina serà la plataforma».

I, encara que al principi era tan sols una idea, sembla que aquest projecte va per bon camí. Tal com ha pogut saber el diari ABC, les negociacions entre el pare d'Andrea Janeiro i la productora estan en un punt molt avançat.

Així que, si tot surt com està previst, pot ser que aquesta sèrie documental s'emeti abans de la primavera que ve. Entre els temes que molt possiblement formin aquesta docusèrie, es trobarà la seva relació amb la col·laboradora de Sálvame i el naixement de la seva filla gran.

▶️ Vídeo del dia

A més, durant la seva entrevista per ¡Hola!, Jesulín va assegurar que ha rebut altres propostes laborals. «M'han trucat d'editorials per escriure les meves memòries. Crec que no soc de llibres, soc millor dels que s'asseuen i parlen. [...] A més, després d'El desafío, m'han ofert altres programes i els estic valorant. Hi ha un projecte de fer la volta al món», va assegurar el torero, deixant Andrea Janeiro sense paraules.