Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Edurne posant somrient a un photocall

Edurne, assenyalada per les paraules després de la mort d'Elisabet II: «No ho fiqueu»

Edurne desferma la polèmica amb les seves darreres paraules

La mort d'Elisabet II ha suposat un gran enrenou mediàtic. La Reina d'Anglaterra moria als 96 anys a la seva residència de Balmoral, envoltada dels seus éssers estimats. Isabel II passarà a la història per haver estat la monarca més longeva de la història després de Lluís XIV de França.

Quan ahir saltava la notícia del seu estat de salut delicat, van començar a saltar totes les alarmes. Fins que finalment, es confirmava que Elisabet II havia mort. Després d'això, les xarxes socials es van inundar de missatges de condol, molts per part de personatges públics de la nostra societat.

El lapsus d'Edurne en pronunciar-se sobre la mort Elisabet II

És molt fàcil tenir una relliscada, i sense adonar-te'n, dir les paraules equivocades en el moment menys indicat. I això és just el que li ha passat a la cantant Edurne. Ahir, la dona de David de Gea atenia els mitjans de comunicació en un photocall.

Primer pla de la cantant Edurne amb el rostre seriós
Edurne té una relliscada en ple directe | Europa Press

Només feia unes quantes hores des que havia saltat la notícia de la mort d'Elisabet II. I un dels reporters li preguntava a Edurne, en to irònic: «Has estat mai en algun acte, on ella (Elisabet II) hi fos present?». Edurne amb gest de sorpresa negava amb el cap i responia. «Que jo sàpiga no, potser ha estat en algun dels meus concerts i no ho ha dit», responia Edurne amb el mateix to irònic.

Tot i això, aquest to irònic va portar la cantant a tenir un lapsus d'allò més desafortunat.  «A mi m'encantaria que hagués vingut als meus concerts. Vaja, està convidadíssima». Després de dir això Edurne es va adonar que fora de lloc estaven les seves paraules. «Bé, està convidadíssima, si s'acaba de morir. Perdó, perdó. Això no ho poseu. És que encara estic en xoc amb la notícia», reaccionava la cantant a l'instant.

Sens dubte, una equivocació que podria haver passat a qualsevol i que ha quedat com una divertida anècdota.

Edurne al centre de la polèmica

Aquesta no ha estat l'única notícia per la qual l'Edurne ha estat a l'ull públic. En les últimes setmanes la cantant donava la notícia que havia de cancel·lar la gira d'estiu. Una notícia que corria com la pólvora per les xarxes i que va desencadenar tota mena d'especulacions.

Segons explicava Edurne als seus seguidors, el motiu principal pel qual va haver d'aturar la seva gira de concerts va ser un tema de salut. «Per mi els estius sempre són intensos per la gira que sempre acostumo a fer amb els discos que vaig traient. Aquest any ha estat una mica diferent, perquè vaig haver de fer una aturada per les meves cordes vocals», explicava.

«Al final, és la meva eina de treball i moltes vegades és el cos qui et demana que paris, que et prenguis un temps. Vaig parar un parell de setmanetes i ja he tornat una altra vegada al màxim», comentava.

Primer pla d'Edurne somrient
La cantant diu estar enfocada creant nova música | GTRES

Edurne va haver d'enfrontar-se als rumors que el motiu pel qual cancel·lava la seva gira era perquè volia retirar-se de la música: «Als mitjans es van dir coses que tampoc eren certes». «Que em retirava de la música, que era una malaltia... No, simplement ha estat que cal guardar de vegades un repòs vocal per poder recuperar-se i ja està.[...] Estic fenomenal, així que, com sempre, al màxim ja amb la gira i amb tots els projectes que estan al davant», responia la cantant.

Ara Edurne s'enfronta a la nova edició de Got Talent, que compartirà amb Paula Echevarría, Risto Mejide i Dani Martínez. A més la cantant també ha confirmat que està ficada de ple a l'estudi, preparant nova música.