Paz Padilla

Paz Padilla demostra a Fran Medina que està disposada a tot i els deixa sense feina

L'actriu ha arribat a Antena 3 trepitjant amb força

Paz Padilla ha tornat a la càrrega i ho ha fet allunyada de Telecinco, concretament a El Hormiguero, on l'actriu i humorista no s'ha guardat res.

Per començar, Paz parlava obertament sobre el seu acomiadament, que donava peu a un gran escàndol que gairebé enfonsa la seva carrera per sempre. Tot arran d'un enfrontament amb Belén Esteban que la portava a abandonar Sálvame abans d'hora i sortir per la porta del darrere.

«Me'n van 'liar' una de molt important, l'únic que volia dir és que encara que estiguéssim vacunats, podíem agafar-lo de nou», li confessava a Pablo Motos. «Jo no soc negacionista, jo ho he viscut, jo sé què és estar espantada en una planta», explicava per intentar tancar la polèmica.

Captura de Paz Padilla a 'El Hormiguero'.
Paz Padilla s'expressa a El Hormiguero, farta de les crítiques | Atresplayer

«L'he agafat ja tres vegades, Pablo», assegurava. «Vaig estar ingressada a la unitat Covid. Jo sé el que és ser-hi i que entrin amb EPIs. [...] Sé què és estar amb una pneumònia bilateral i que em diguin que t'has de quedar aquí amb oxigen», continuava dient. «Quan vaig sortir d'aquí em va costar recuperar-me. Jo ho he passat malament. I també conec molta gent que ho ha passat malament. I fins i tot gent que ha mort», assenyalava.

Justament per això, Paz Padilla se sentia atacada pels seus companys i també per nombrosos mitjans de comunicació, que la jutjaven per les paraules sense saber el que realment havia patit. Tot i això, sembla que Paz i Mediaset han deixat les picabaralles en el passat i aquest estiu reprenien el seu contracte.

▶️ Vídeo del dia

Paz Padilla parla sobre el seu nou amor i la dolorosa pèrdua del marit

Així ho anunciaven a través d'un comunicat: «La incorporació de l'actriu i presentadora no es produirà de manera immediata, sinó en finalitzar una sèrie de compromisos professionals adquirits aquests últims mesos». D'altra banda, l'humorista també gosava parlar obertament sobre el seu nou amor, Fran Medina.

Després de perdre el seu marit i l'amor de la seva vida, Antonio Juan Vidal, el juliol del 2020, sembla que Paz Padilla ha retrobat la felicitat al costat d'aquest home misteriós.

Imatge de Paz Padila i Antonio Vidal durant una gala a Marbella
Paz Padilla revela que mai no deixarà d'estimar Antonio Vidal | Europa Press

«El meu amor cap a ell no ha mort ni morirà mai. Ell es va morir i jo n'estava enamorada. La meva relació no es va trencar, mai ho vam deixar», deia sobre la persona que més estimat a la seva vida. «El més difícil que he fet a la meva vida és haver de deixar anar l'amor de la meva vida, però que la persona se'n vagi no significa que l'amor s'acabi. El meu amor no s'acabarà mai», assegura. Així, ha volgut respondre també a aquells que la jutgen per haver trobat un nou amor.

«Molts diuen que si tant l'estimava com pot ser que m'hagin vist amb una altra persona. Vull fer una reflexió, quant de temps cal esperar per refer la teva vida?», es pregunta. «Estem a l'època d'Egipte que quan mor el faraó s'enterra a la dona amb ell? L'amor no es dosifica, és immens i jo tinc una gran capacitat per estimar. No deixes d'estimar la teva mare perquè ja no hi és o a un fill perquè en tens un altre», assenyalava.

Paz Padilla per Cadis amb Fran Medina
Paz Padilla parla sense embuts i diu que té dret a refer la seva vida amb una altra persona | GTRES

«És el procés d'acceptació. Vaig aprendre a acceptar que jo seguia viva i volia seguir viva, el temps que sigui aquí, que no sé el temps que serà, vull ser feliç», explicava sobre la seva manera de veure la vida. «Ho dic perquè hi ha moltes dones i homes que volen refer la seva vida i pots tornar a estimar. Antonio em diria 'aixeca't'. L'única opció que tinc és ser feliç. Sempre dic que la vida és meravellosa, però molt curta i venim a aprendre».