Fotomuntatge de Miguel Marcos i Andrea Janeiro

Miguel Marcos truca a Andrea Janeiro per parlar de la seva mare

Miguel Marcos i la jove no es treuen del cap el que ha fet Belén Esteban

Miguel Marcos segueix atent a l'estat de salut de la seva dona, tot i que ja ha passat la pitjor etapa de la recuperació després del trencament de tíbia i peroné. Una lesió que la va apartar durant molt de temps de la televisió i que la va enfonsar anímicament. Va ser el passat 25 d'abril quan Esteban queia després d'emular una prova de Supervivientes al plató de Sálvame.

A la dona de Miguel Marcos li va caure el món a sobre de sobte. L'únic que podia fer en saber que s'havia trencat la cama dreta és tirar endavant i trobar suport en la seva gent. Va ser una època en què es va veure més afligida que mai la 'princesa del poble'.

▶️ Vídeo del dia

Miguel Marcos ja no pot frenar-la i se'n va una altra vegada de casa

Belén sabia que no seria fàcil superar aquest revés personal. Però, segons passaven els mesos, la col·laboradora de Sálvame anava veient llum enmig de la foscor de què no acabava de sortir del tot.

Miguel Marcos entrant a casa seva
Miguel Marcos és conscient que la seva dona no s'ha recuperat del tot | Europa Press

El cas és que, aquestes les últimes setmanes, l'hem vist més feliç que mai, i tot després que tornés al seu lloc de treball com a col·laboradora de SálvameÉs cert que aquests primers dies al plató, en què ha estat de dilluns a dimecres, la dona de Miguel Marcos ha hagut d'adaptar-se a la seva nova situació. I sap que no pot fer un pas en fals perquè seria terrible per a la seva salut.

Així, els directors de Sálvame li han donat totes les comoditats possibles perquè ella pogués tornar com més aviat millor al que és el seu programa des de fa 13 anys.

Belén Esteban se'n va sense avisar a l'estrena de Dirty Dancing

A més, la dona de Miguel Marcos està recuperant a poc a poc la vida social després d'aquell inesperat accident del 25 d'abril passat.

En les últimes hores, hem vist la mare d'Andrea Janeiro radiant de felicitat en acudir a una estrena al centre de Madrid. El cas és que ha publicat diversos stories en què dona fe que està a punt de dir adeu a aquesta inoportuna lesió. Un revés que li va fer un tomb a la seva vida de la manera més absurda.

Fotomuntatge de Belén Esteban a l'estrena de 'Dirty Dancing'
Belén Esteban va acudir a l'estrena de Dirty Dancing  | Instagram @BELENESTEBANMENDEZ

Belén ha estat la nit d'aquest dijous a l'estrena de Dirty Dancing i se l'ha vist acompanyada d'un parell de crosses per la lesió que encara pateix a la cama dreta.

La parella de Miguel Marcos continua portant un embenat a la cama operada. Malgrat aquestes dificultats a l'hora de fer vida social, cada cop s'encoratja més a acudir en aquest tipus d'esdeveniments. Per exemple, un va ser el concert de Rosalía de fa unes setmanes al WiZink Center.

La de Paracuellos ha posat al photocall del musical recentment estrenat

La veritat és que la mare d'Andrea, aprofitant que a la capital d'Espanya ja s'ha iniciat la temporada de teatres i musicals, ha sortit de casa. La realitat és que ha escollit l'estrena de Dirty Dancing per airejar-se una mica.

La tertuliana de Sálvame ha posat feliç al photocall d'aquesta estrena. I també ho ha fet amb alguns actors d'aquesta obra, mostrant la seva simpatia, com sol ser habitual.

Sens dubte, la dona de Miguel Marcos veu el futur amb optimisme i sap que en qüestió de setmanes tornarà a ser la mateixa que era. Tornarà la de sempre i ja no voldrà recordar aquell desafortunat revés que va viure el mes d'abril al plató de Telecinco.