Gloria Camila i la seva parella, David García

David García, el xicot a qui Ortega Cano sí que aprova i protegirà en la seva absència

David García, la mà dreta de Gloria Camila durant la seva absència

Gloria Camila ja ha començat el seu pas per Pesadilla en el paraíso donant peu a les primeres polèmiques. Sí, perquè ja s'ha enfrontat amb Pipi Estrada després de tan sols dos dies de convivència. I tot després que l'ex de Terelu hagi volgut treure-li el tema d'Ana María Aldón.

«Però per què us entossudiu a dir a la gent el que ha de fer o no? Creus que opinaré de si és possible que el problema se solucioni? Aquí, en aquest concurs?», preguntava atònita la filla d'Ortega Cano.

Foto de Gloria Camila
Imatge oficial de Gloria Camila a Pesadilla en el paraíso| Mediaset

«No et contestaré perquè això no és Sálvame», sentenciava contundent sense voler entrar en el tema. «Quan el tema sorgeix natural, genial, però si estàs intentant forçar el tema, el rebutjo», comentava poc després amb altres companys.

Tot i que Pipi no es quedava conforme amb la resposta. «Aquí el problema és que hi ha incoherència. Volem sortir del fang sense cap taca», l'acusava el periodista.

Imatge de Gloria Camila i Pipi Estrada al concurs 'Pesadilla en el paraíso'
Gloria Camila i Pipi Estrada discutint al concurs Pesadilla en el paraíso | Telecinco

Abans de la seva marxa, Gloria ja mostrava la seva preocupació sobre allò que li podria passar al seu pare en la seva absència, i és que no es refia de les intencions d'Aldón.

«Ella entra al concurs sent conscient que això podria passar i no estar amb ell en aquell moment seria fallar-lo», comenten des de l'entorn més proper al torero.

«Gloria no se'n fia d'Ana. Han passat coses molt greus, però almenys ella estava per parar-li els peus i per aconsellar el seu pare. Ara no hi serà i no sap què pot passar», afirmen.

Just per això hauria recorregut al seu xicot, David García perquè s'encarregui de posar-hi ordre i protegir-lo.

▶️ Vídeo del dia

David García, el suport més gran per a Ortega Cano en el seu pitjor moment

«Està més que integrat a la família de la seva noia, el clan Ortega Cano. De fet, és 'un bon amic' per al torero i ella fa el mateix amb els éssers estimats del seu amor», destaquen.

Mantenint-se sempre en un segon pla, la parella ha compartit moltes vegades mostres d'afecte en públic. De fet, Gloria no ha dubtat a declarar el seu amor als quatre vents. «Ja són dos anys que portes fent-me feliç, feliç de debò», li escrivia amb motiu del seu aniversari.

Imatge de Gloria Camila i Pipi Estrada discutint al concurs 'Pesadilla en el paraíso'
Gloria Camila i Pipi Estrada discutint a Pesadilla en el paraíso | Telecinco

«Vas arribar en un moment de la meva vida en què estava força inestable tant emocional com mental i tu, tu David em vas ensenyar l'altra part de la història que m'estava perdent», li dedicava.

«En què les coses venen i van, i que els que venen a les nostres vides és perquè un propòsit portava. I en què amb llàgrimes em feies riure, i em feies veure el costat positiu de les coses», li deia.

Unes paraules que deixen clar com estima al seu noi i com l'ha ajudat a seguir endavant en el moment més complicat de la seva vida.

Imatge d'Ortega Cano i Ana María Aldón amb la mascareta i el rostre seriós durant el funeral de Jaime Ostos
José Ortega Cano i Ana María Aldón al funeral de Jaime Ostos | GTRES

D'aquesta manera, queda clar que hi confia moltíssim i ningú millor per encarregar-lo de protegir la persona més important de la seva vida, el seu pare.

«No he pogut tenir més sort de tenir al meu costat una persona que m'aporta tranquil·litat, amor, pau mental», deia sobre el noi que li ha robat el cor. «Fa que creixi com a persona, que valori les coses, que aprengui dels meus errors, fa que m'estimi, i molt», prosseguia.

De moment, la situació a casa d'Ortega Cano continua sent molt tensa, encara que tant ell com Ana María Aldón intenten mantenir les maneres pel bé del seu fill.

«Fem una vida cordial. No he parlat amb ell, no sé què està fent. No mengem junts, un puja, un altre baixa», descrivia la dissenyadora sobre el seu dia a dia.

«No dormim junts, fem la nostra vida com millor la podem portar. No maquillaré una cosa que és així», sentenciava.