Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Hernández amb els ulls plorosos

Kiko Hernández confirma a les seves filles que s'han separat i no es reconciliarà

Kiko se sincera i revela en quin punt està la seva relació

Kiko Hernández va tornar a Sálvame amb les idees molt clares i amb la determinació d'apartar de la seva vida aquelles persones que no li aporten res. Una de les primeres a desaparèixer-ne ha estat Marta López, que ha passat a formar part del passat de Kiko.

Va ser ella qui va confessar que la seva relació d'amistat amb el col·laborador s'havia refredat i Hernández prenia la paraula. Molt pocs entenen la raó que ha fet que prengués la decisió de posar fi a més de 20 anys d'amistat i l'exconcursant de Gran Hermano va confessar que estava molt dolguda. Kiko recollia la pilota i li clavava el cop definitiu en ple directe.

Kiko Hernández decideix trencar després de dues dècades junts

Kiko Hernández i Marta López eren grans amics. El seu passat com a concursants de Gran Hermano els van unir i han compartit tota una vida junts. De fet, un dels fills de Marta és el fillol de Kiko.

Tot i això, fa un temps que la seva relació d'amistat ha canviat de manera notable i ja no comparteixen confidències com abans. I va ser per la suposada relació d'Hernández amb Fran Antón que es va revelar l'enemistat entre tots dos.

Kiko Hernández
Kiko posa punt final a la seva relació amb Marta López. | MEDIASET
 

López va confessar que fa temps que no manté una relació propera amb Kiko, una cosa que va fer saltar totes les alarmes. El tertulià va confirmar el distanciament afirmant que ja no eren amics i això va deixar consternada a qui havia estat un dels seus suports més grans.

«Va dir que no som amics, si és el que sent, em vaig assabentar per televisió», va confessar Marta. Segons ella, Hernández era molt més que un amic, «era el meu germà», i hagués estat disposada fins i tot «a donar-li un ronyó», si calgués.

Foto de Marta López
Marta afirma que està dolguda per l'actitud de Kiko. | GTRES
 

Tot i això, sap que la situació entre tots dos ha canviat i confessa que està «mentalitzada». «Que es quedi amb els amics que té a la tele si li aporten més», sentenciava visiblement decebuda. El que sí que va voler deixar clar és que ella no «demanarà a ningú que sigui el meu amic».

«Jo no li menjo el cul a ningú, em porto bé amb qui em dona la gana quan em dona la gana», afirmava. Unes paraules que feien referència a les pronunciades per Kiko uns dies abans, on va criticar l'amistat entre Marta i Olga Moreno.

Kiko Hernández esclata: «Filla, guarda't alguna cosa per a tu»

Kiko escoltava atent el vídeo que recollia les declaracions de Marta parlant sobre la seva enemistat. I va ser precisament l'actitud de la col·laboradora el que va fer que reaccionés, criticant-la per revelar més del compte. «Ho explica tot, filla, guarda't alguna cosa per a tu», deia mirant a càmera.

Com va explicar López, tots dos van tenir una conversa on Kiko es va disculpar per les formes. Li va assegurar que encara sent un gran afecte cap a ella, però que la cosa entre tots dos s'havia refredat. «Els sentiments no canvien de la nit al dia», va comentar.

Kiko Hernández en un directe de Sálvame.
Kiko Hernández carrega contra Marta. | Telecinco
 

No obstant això, ella no va acceptar les seves explicacions i va acabar la conversa plorant. «Li vaig escriure després un missatge dient-li que quan sigui menys infantil i quan vulgui tenir una conversa amb mi, que parlaríem», va confessar Kiko.

El col·laborador sent que la seva amistat amb la Marta no és la mateixa d'abans, principalment per la manera com ha gestionat certes polèmiques, com ara la seva ruptura amb Merlos o la seva amistat recent amb l'ex d'Antonio David Flores.

Precisament la seva relació amb Olga Moreno va suposar un abans i un després entre tots dos i Hernández ha estat incapaç d'acceptar-la. De moment, Kiko necessita temps i distància i prefereix tancar aquest capítol de la seva vida.