Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Hernández.

Kiko Hernández confirma a les seves filles Abril i Jimena les seves pitjors sospites

Kiko Hernández ha deixat l'audiència sorpresa amb la seva confessió

Kiko Hernández ha recordat un dels episodis més surrealistes que ha viscut en tota la vida. I és que, fa dos anys, el presentador de Telecinco va ser víctima d'un furt a la casa on vivia amb les seves filles Abril i Jimena, quan aquestes només tenien 3 anys.

I, encara que aquest succés pot semblar una cosa traumàtica, la veritat és que s'ha convertit en una de les anècdotes més sorprenents i divertides del tertulià.

Kiko Hernández en el seu retorn a 'Sálvame'
Kiko Hernández parla a 'Sálvame' sobre un moment molt sorprenent que va viure amb les seves filles   | Mediaset

Aquest dijous, 5 de maig, els col·laboradors de 'Sálvame' van tenir molta feina. I és que, entre els temes del dia hi havia les suposades mentides de Marta Riesco, les novetats de 'Supervivientes' 2022 o la reconciliació de Kiko Hernández i Terelu Campos.

Tot i haver estat una tarda mogudeta, el presentador de 'Mejor llama a Kiko' ha tingut l'oportunitat de compartir amb l'audiència del format una anècdota de la seva vida més personal.

Com tots sabem, el col·laborador de Telecinco és una persona extremadament reservada amb la vida privada. Hernández sempre ha intentat separar la família de la feina, però en aquesta ocasió ha estat diferent.

Ara, Kiko Hernández ha volgut explicar alguns dels detalls d'aquest robatori que sembla tret d'una pel·lícula d'humor. I és que, totes les seves coses van aparèixer amb el pas del temps en una pàgina de subhastes en línia.

Kiko Hernández explica els detalls d'aquest esdeveniment traumàtic

Dos anys després, Kiko Hernández ha volgut fer públic alguns dels detalls del robatori que va patir a la casa on vivia amb les seves dues filles petites.

Durant l'emissió de 'Sálvame' d'aquest dijous, 5 de maig, el tertulià va decidir aprofitar un dels descansos del programa per treure'n el tema. «Us enrecordeu que fa dos anys vaig dir aquí que m'havien robat a casa?», va preguntar Kiko als seus companys.

Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'
Kiko Hernández parla de que va passar a casa seva  | Telecinco

Els col·laboradors que en aquell moment van compartir plató amb el presentador de Mediaset de seguida van saber a què es referia. Però el que no s'esperaven era la història divertida i surrealista que s'amagava darrere d'aquest desagradable episodi.

«Van enxampar la persona que em va robar», va assegurar Kiko Hernández. «Aquesta senyora, perquè és una senyora que vivia a uns 10 km de casa meva, es dedicava a vendre els meus objectes a internet», va dir a continuació, provocant les rialles dels seus companys.

«És que, cal ser idiot*. A més, és que tenia unes camises que em posava molt i que Terelu deia que les tenia de tots colors. Tu les veus a internet i dius: 'aquestes són les de Kiko'», va reflexionar el pare d'Abril i Jimena.

Primer pla de Kiko Hernández somrient i mirant cap al costat
Kiko Hernández no pot evitar riure quan recorda la situació que va viure fa dos anys   | GTRES

A continuació, Kiko Hernández va compartir com la policia va aconseguir capturar la lladre. «Es va dedicar a vendre-ho i li vaig dir a la policia. Una veïna em va avisar i tenia (al seu domicili) tota les meves cosetes».

«Els teus calçotets i tot?», es va preguntar Lydia Lozano, incrèdula per tot el que acabava d'escoltar. «Tot… els meus calçotets a Ebay», va respondre Kiko sense poder evitar riure.