Primer pla de Kiko Hernández.

Kiko Hernández confirma els rumors i torna a obrir-se de bat a bat

Kiko Hernández creu en la reconciliació

Kiko Hernández és partidari de perdonar i donar segones oportunitats. Durant molt de temps va estar sense parlar amb una bona amiga del passat. Però ara s'ha volgut reconciliar amb ella.

Es tracta de Terelu Campos, amb qui va mantenir durs enfrontaments a la televisió. Les contínues baralles van provocar entre ells un evident distanciament. Se saludaven per cortesia, però no hi havia gaire més relació.

Fart d'aquesta situació, Kiko ha volgut solucionar els seus problemes amb la presentadora malaguenya. Després d'una baralla amb Carmen Alcayde i Lydia Lozano, Terelu va intentar calmar els ànims. Això ho va aprofitar el col·laborador per demanar a la direcció un moment amb el propòsit d'arreglar velles diferències.

«Dona'm cinc minuts, que vull parlar amb ella», va deixar anar l'exconcursant de Gran Hermano. D'aquesta manera iniciaven un improvisat cara a cara on es mostraven molt sincers l'un amb l'altre. Era el moment de solucionar els seus problemes.

Així volien acabar amb tants mesos de distanciament. «Hem tingut diferències i les seguirem tenint perquè tenim una manera de pensar completament diferent», va començar dient la presentadora.

Kiko Hernández en un directe de Sálvame.
Kiko Hernández vol tenir bona relació amb els seus companys | Telecinco

En qualsevol cas, «això no treu que jo no et tingui afecte. Jo no puc passar nou anys en un programa i dir que no tinc cap sentiment cap a algú», explicava. En tot moment es va mostrar molt conciliadora, amb ganes de solucionar els problemes.

El col·laborador recorda que l'última picabaralla va tenir lloc l'agost del 2021. Ell va acudir a un dinar entre amics a la casa que tenia Terelu i va publicar unes imatges de la vetllada que no van fer gràcia a la malaguenya.

Ella va retreure a Kiko Hernández que «et vaig saludar un dia, per educació, malgrat que tu no em vas saludar». El seu company de plató, per la seva banda, li va retreure que digués que «em posaries una denúncia, que m'anaves a denunciar». Fet que ella va negar perquè «no he denunciat mai ningú».

Va voler deixar clar que «igual que va passar amb Carmen, em venia de gust arreglar-ho amb tu. Ho arreglarem», va proposar ell. Tot i això, la filla de María Teresa va suggerir que havia de ser amb unes «condicions».

El col·laborador mira enrere i revela el motiu del distanciament. «Vaig a visitar la teva mare, se'ns acudeix penjar una foto a Instagram i et molesta». Assegura que «no entenia per què estaves sempre a la defensiva amb mi, no t'ho perdonaré més, vaig a visitar la teva mare i et molesta...».

La malaguenya, sense perdre la calma, li va contestar que «no em vaig enfadar perquè anaves a veure Teresa. Jo vaig parlar amb tu, havies portat qui havies portat. Hi havia una fotografia, et vaig dir "envia-me-la" i em vas dir que l'emmarcaries i l'enviaries».

Kiko Hernández sempre va tenir bona relació amb María Teresa

Kiko Hernández s'havia fet una foto amb la matriarca del clan «l'havies fet feliç. T'escric missatges perquè sé que la fas feliç». Però en realitat, a Terelu el va molestar que decidís pujar-la a les xarxes socials.

Va explicar que en compartir aquesta imatge intentava deixar en mal lloc ella i la seva germana. Es produïa en un moment en què ell havia carregat contra ella i Carmen. «Tant se val el que diguin els altres, si jo estimo la teva mare», va deixar anar.

Muntatge Kiko Hernández i Terelu
Kiko i Terelu han solucionat els seus problemes en directe | Catalunya Diari

La mateixa Terelu se sincerava assegurant que no es va prendre malament la trobada amb la seva mare. Però la va molestar que ho compartís a Instagram.

Kiko Hernández va acabar la conversa amb un afectuós missatge. «Que sàpigues que la tornaré a veure. I que et donaré una abraçada i un petó», seguint les peticions de Mila Ximénez, que li va demanar que l'estimés.