Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Hernández amb ulleres

Kiko Hernández va ser el primer a confirmar el càncer: «Vaig fer l'imbècil»

Kiko es va confessar sobre el seu càncer amb una estrella televisiva

S'ha parlat molt aquests dies d'allò que va fer en el passat Kiko Hernández. Va estar al punt de mira després que Gloria Camila, que no el pot veure, li va retreure que es va inventar aquell càncer de pàncrees que va patir fa molts anys.

La veritat és que Kiko Hernández, només escoltar les declaracions de la colombiana, no es va quedar callat. El tertulià, sense pensar-s'ho dues vegades, va respondre de forma contundent després de les declaracions de la filla d'Ortega sobre el càncer de pàncrees que va patir fa més d'una dècada.

Kiko va deixar ben clar que tot havia estat un invent de la premsa. El cas és que, si mirem enrere, recordem que el 2008, concretament al mes de setembre, Telecinco emetia La Noria. Allà es van retrobar Mercedes Milá i Kiko Hernández, que tenia la tasca d'entrevistar la coneguda periodista.

Kiko va confirmar això del seu càncer fa anys

Aquella nit tots dos no van tenir problema a parlar d'aquell càncer de l'exconcursant de Gran Hermano. La veritat és que Kiko va aparèixer després de molt de temps absent per recuperar-se del càncer que havia anunciat a la cadena de Mediaset.

«Tot ha anat bé, t'han operat, t'has tractat, estàs de cine i fins al desembre el metge no t'hi vol veure», li va dir Milà al madrileny a l'inici de la xerrada.

Kiko no va poder ser més agraït en aquell moment. «Vull donar les gràcies a tota la gent que ha tingut un minut per enviar-me un missatge. Per trucar-me o que ha pensat en mi durant aquests mesos que he tingut aquesta grip. Perquè ha estat una grip que ja se m'ha passat amb el Frenadol», va expressar Kiko sense pronunciar la paraula càncer.

Kiko Hernández
Kiko Hernández va explicar els detalls del seu càncer. | MEDIASET

La xerrada entre Milà i Kiko que diu moltes coses

Mercedes Milá va etzibar a Kiko que «quan un té un càncer, hi ha gent que es creix i vol compartir-ho. Altres, per contra, no volen ni sentir parlar d'aquesta malaltia. Cadascú reacciona d'una manera diferent, no parlar o parlar».

Mentrestant, el tertulià va continuar agraint aquells que l'havien animat durant el seu tractament: «Aquesta gent m'ha ajudat molt. Estic bé, estic en actiu una altra vegada, demà comença Gran Hermano i estic com a boig perquè això és glòria beneïda», va sostenir Kiko.

Mercedes, que influïa bastant en aquells que van ser els seus concursants de Gran Hermano, li va llançar una indirecta a Kiko. «Espero que t'hagis suavitzat una mica, Kiko», va advertir la veterana presentadora.

«Vaig fer l'imbècil durant dos anys de la meva vida»

Kiko va abaixar el cap i es va disculpar així: «Jo abans tenia mala llet. Ara és llet desnatada i, fins i tot, llet semidesnatada. Ara, m'he quedat a la meitat de la meitat de la meitat», va exposar sobre com estava després del tractament.

«Jo vaig fer l'imbècil durant dos anys de la meva vida. Tu pots fer una anàlisi d'un concurs sense faltar el respecte a les persones i jo, veient vídeos de Cronicas Marcianas o A tu lado m'he quedat espantat. Sort que jo quan vaig ser a Gran Hermano i vaig sortir no em vaig trobar amb una bèstia així», va lamentar.

A més, aquest no es va quedar aquí: «Entenc com molts concursants no volien venir als programes perquè els destrossaven, i jo era part d'aquesta destrossa. A tota aquesta gent que jo li he faltat el respecte, des d'aquí us demano perdó», ha acabat.

Anys més tard, Mercedes va tornar a dir les coses a la cara al col·laborador, a qui va anomenar «mala persona». I el va deixar gairebé sense reacció en una entrevista que va quedar a la retina dels espectadors.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp