Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Hernández amb el rostre ben seriós

Kiko Hernández descobreix la jugada que planeja portar-la de tornada a 'Sálvame'

Kiko Hernández té motius per preocupar-se

Kiko Hernández va pensar que se l'havia tret de sobre per sempre. Ja mai més no tornaria a coincidir amb aquella persona que considerava la seva gran enemiga. Tot i això, a Sálvame tenen previst comptar amb ella de nou en qüestió d'uns dies.

Dimarts passat, David Valldeperas proposava a Carmen Borrego ser directora del programa per un dia. Aprofitant les festes, li havien confiat aquesta feina el 2 de gener. Per a la filla de Maria Teresa suposa tot un desafiament després de portar tant de temps apartada d'aquesta faceta.

Kiko Hernández estarà molt content per ella. Tot i això, no li farà tanta gràcia la proposta que va fer la col·laboradora. Per aixecar les audiències ja s'ha posat fil a l'agulla.

I el primer que té previst fer és convidar Belén Rodríguez. És cert que fa poc temps va trencar amb ella, però fa molts anys que estan d'amistat i això és una cosa complicada d'oblidar.

La germana de Terelu semblava encantada amb l'oportunitat que li oferien. Sempre ha assegurat que on es troba millor és darrere de les càmeres, com havia fet amb anterioritat. Sobretot quan treballava amb la seva mare.

Primer pla de Kiko Hernández
Kiko Hernández podria coincidir amb la seva gran enemiga | GTRES

«La direcció d'aquest programa vol que tornis a dirigir i dirigiràs el programa del 2 de gener», li va comunicar Valldeperas. Ha indicat que «prendràs les regnes, tornar a aixecar-te aviat, tornar a pencar, res de maquillatge».

Haurà d'assumir unes quantes feines. Entre altres «decidir de què es parlarà des de les 16:00 fins al final del programa, quins col·laboradors vénen...». Tothom estarà molt pendent d'ella, però els seus companys repararan sobretot a les audiències.

El percentatge d'espectadors que segueixin aquest dia pot marcar el seu futur. Ella és conscient que se li obre una nova porta si aconsegueix un bon resultat.

Kiko Hernández ha admès més d'una vegada que no tornarà a coincidir en un plató amb Belén Rodríguez. Després de la traïció que va patir per culpa d'ella, no sembla disposat a perdonar-la, i encara menys a concedir-li una segona oportunitat.

De moment se n'ha conegut la versió del col·laborador, però ella gairebé no n'ha parlat. Va preferir refugiar-se a casa seva i guardar silenci. No té previst tornar, per ara, a Sálvame .

Però ara té una bona oportunitat per demostrar a Carmen Borrego com l'aprecia. La filla de María Teresa va revelar que té previst començar a planificar des de ja el programa del proper 2 de gener. Però va voler aprofitar per enviar un missatge a la seva antiga companya.

Voleu rebentar els audímetres i per això necessita l'assistència de Belén aquell dia. «Saps qui m'agradaria que vingués com a col·laborador i demostri que m'estima? Belén Rodríguez», va assegurar Carmen.

Fotomuntatge de Belén Rodríguez i Kiko Hernández.
Belén Rodríguez va ser convidada a 'Sálvame', on podria coincidir amb Kiko Hernández | CatalunyaDiari

Kiko Hernández fuig d'ella

Kiko Hernández ha assenyalat en multitud d'ocasions que no vol coincidir mai més amb la col·laboradora. En un primer moment es va pensar que era una reacció en calent, però el seu missatge s'ha anat endurint amb el temps. No en vol saber res i les paraules que li dedica en públic no són gens afectuoses.

Però no seria l'únic conflicte que manté amb alguna companya. Fa un parell de dies també va coincidir amb Paz Padilla a les instal·lacions de Mediaset. Però es va emportar una gran decepció després que la gaditana no el saludés.

«A mi em crida l'atenció que una persona que dona mil entrevistes, que diu que només està per donar amor, arriba a maquillatge i no saluda als companys», va dir. Li retreu que tingui aquest comportament després de 13 anys treballant plegats.

Kiko Hernández va assegurar que no li importava gaire. Però sorprenia molt aquest desvergonyiment perquè entre ells hi havia «bon rotllo», va explicar Patiño.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp